Mekkora hasatok maradt a szülés után? Mit lehet tenni, hogy hamarabb lemenjen? Használhatok haskötőt?
Figyelt kérdés
Van egy fogyiövem, amit szülés után feltettem, de annyira kellemetlen volt, hogy levettem. Azon aggódtam, nehogy a méhet túl megnyomja és begyulladjon miatta. Szerintetek mi a jó?2009. szept. 23. 18:36
1/3 anonim válasza:
kb. öt hónapos méret apám szerint :-)
én fűzőztem, amit úgy állítottam, hogy érezzem, hogy szorít, de nem fáj. kb. három hétig hordtam császár után, utána nem kellett, viszont egy hónap múlva elkezdtem edzeni az izmaimat, először csak minimálisan, dde het hónap múlva már komoly edzéstervemm volt, és szebb lett a hasam, mint előtte :-)
2/3 anonim válasza:
Én császárral szültem és nekem még nem húzódott vissza teljesen (7 hónapos lesz a kislányom),de hatalmas hasam volt, még az orvos is azt hitte, hogy ikreim lesznek :-)) Szóval ez sok mindentől függ.: mekkora volt a hasad, milyen az alkatod stb. De az izmokat mindenképpen erősíteni kell idővel. Nem tudom hány hete szültél, de normál szülésnél kb. az 6., császárnál a 8. hét után lehet egy kicsit már erősíteni.(!! De erről azért kérdezd meg az orvosod!!) Egyébként a haskötő hasznos, csak nekem nem volt.
3/3 anonim válasza:
Nekem már akkor olyan volt mint előtte, amikor hazajöttünk a kórházból:-) Nem hitték el hogy most szültem.
Alkat kérdése, én ezek szerint nagyon szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!