Vettem egy 30 db-os Tenát, mennyit tegyek a kórházi pakkomba? Egyáltalán kb. mennyi fogy el belőle egy nap?
Én nem tudom, másnál hogyan néz ki ez a csomag, de ha mindent eredeti csomagolásban viszek, egy böhöm nagy útipoggyászom lesz a végén.
Mondjuk 8-10 db és majd még hozatok be?

Ha hálóingben nem érzed magad jól maradj a naci-póló mixnél
ÉN a listához még annyit mondanék hogy MELLTARTÓBETÉT.
ÉN eldobhatót vettem a Dm-ben. 500 Ft / doboz
Nálam létszükség volt.mert az első pillanattól ömlött a tejem.Szinte minden szoptatás után cseréltem.Ha jól emlékszem egy doboznyit elvittem
Az hogy ki mennyit vérzik szülés után változó.Nekem az első 2... napban kellett az Always ÉJszakai betét. Utánna a Libresse 5 cseppeset használtam..inkább legyen nálad több mint kevesebb. ÚGysem te cipeled ;-) Ami kell az kell

Én abszolút nem vittem hálóinget, rövidnadrágos piszit vittem, 2 perc alatt megbántam, nem véletlenül... sima szülésem volt... már a szülésznő is mondta, hogy ne vegyük fel a nacit, mert 2 perc alatt összevérzem... igaza volt :) Hozattam be pár hálóinget :D Nacisat itthon használtam :D
Úgy számolj betéttel, hogy 2 óránként tuti cserélned kell majd.
Én erre is vettem pelenkát, bazi kényelmes volt, jó nedvszívó, nem véreztem össze az ágyat úgy mint más :) Mindenki irigyelt érte :P

2 különböző kórházban is szültem, sehol sem adtak hálóinget.
A hálóing kényelmesebb, na meg szülés után vizitkor sokszor fel kell húzni a pólót, megbOmkodják a hasad, vissza ment e a méhed, le kell tolni a bugyit, megnézi a doki milyen a betétet a vér.
Ha császárra kerül sor, utánna a naci pont a hegnél bevág.
Nem hiába írnak hálóinget, praktikusabb.
Pl. Tusolás után le kell hajolni a bugyit felvenni, majd a nacit.
Elég egyszer lehajolni, azt is alig bírtam, mert a nagy üres hasam ott maradt, s a beleim jobbra balra lötyögtek mikor lehajoltam:)
atyaég! kérek még hálóinget :)
még valami: a babának vajon lesz kórházi rugija vagy azt is itthonról? (Bp, Máv kórház). én úgy tudom, h most már sajátban vannak az egészen kis bébik is, mások azt mondják, h kizárt, mert nem steril...

Én bizony mindennap cseréltem a hálóinget, legalább 3-at vittem be, és küldtem haza mosni. Folyt a tejem, aminek van egy hülye szaga, plusz véreztem, plusz úgy izzadtam szülés után, hogy muszáj volt cserélni (szültem télen, nyáron, mindegy). Mindennap cseréltem a melltartót is, mert utáltam a szagát, abból is vittem többet (szerencsére "örököltem" szoptatós melltartót többet is, mert nem olcsó). A Tenából én többfélét vettem, közvetlen szülés után azt szerettem, ami bugyival kombinált volt, később hálós bugyi+betét. Nem vittem be sokat, mert apa mindennap jött, csak megmondtam mit hozzon és mennyit, de naponta többször cseréltem.
Én is így jártam, akkora lett a pakkom, hogy szelektálnom kellett, hogy ne legyen túl nehéz.
36+6 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!