Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vettem egy 30 db-os Tenát,...

Vettem egy 30 db-os Tenát, mennyit tegyek a kórházi pakkomba? Egyáltalán kb. mennyi fogy el belőle egy nap?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, másnál hogyan néz ki ez a csomag, de ha mindent eredeti csomagolásban viszek, egy böhöm nagy útipoggyászom lesz a végén.

Mondjuk 8-10 db és majd még hozatok be?

2013. júl. 18. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

En csaszar utan 8 orat fekudtem es lepedot raktak a ketlabam koze, amit 3-4 orankent csereltek.

Majd este setalni kellett es ejszaka is csereltek.

Masnap reggel furdes volt es akkor vehettem fel elsonek eldobhato bugyit. 2 orankent csereltem a betetet es napi 4* furodtem (nyar is volt es mocskosnak is ereztem magam a sok vertol).

Mire hazajottunk, mar a sima betet is eleg volt, de csak 5 napiig vereztem meg.

Sima szulesnel nem tudom mennyire verzik az ember lanya. Csaszarnal eleg sok mindent "megsertenek" odabent.

2013. júl. 18. 19:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Én 10 db-ot vittem, aztán hozattam még de nem kellett.
2013. júl. 18. 19:19
 3/16 anonim ***** válasza:

Ami kell.

3-4 hálóing

4-5 bugyi

Köntös ilyen melegben nem kellett

20 db betét, 4 napra napi 5 db

1 nagy 1 kicsi törölköző

Mosakodó szerek

Evőeszközök

Wc papír

Gyereknek fél csomag pelenka popsikrém nedves törlő

1 hónapja szültem, ezek kellettek

2013. júl. 18. 19:20
 4/16 A kérdező kommentje:

köszönöm mindekinek

3.: a tejszivárgás miatt és az átázás veszélye miatt kell 3-4 hálóing? csak mert az én listámon is ennyi szerepel, de nekem össz-vissz egy van, mert én nem szeretem. fontos, h hálóing legyen vagy megteszi egy kényelmes rövidnacis / pamutfelsős pizsi is, ha meg tudom benne oldani a szoptatást? csak mert ha tényleg mindenképp hálóing kell, és valóban ekkora mennyiségben, akkor gyorsan beszerzek még kettőt. előre is nagyon köszönöm a választ

2013. júl. 18. 19:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Vidd el a felét a csominak és majd meglátod, hogy kell-e még..felesleges az egészet betenni.
2013. júl. 18. 19:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Hálóinget nem adnak a kórházban?
2013. júl. 18. 19:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szíved joga, hogy hálóingben vagy vagy pólóban. Nekem sincs ennyi hálóingem, tuti a párom pólóit viszem rövidnacival.
2013. júl. 18. 19:30
 8/16 A kérdező kommentje:
6. elvileg igen, de sokszor mondják, h elfogyott, illetve szakadt, gomb nélkülit stb kapsz, amiben nagy a kitárulkozás veszélye :). szóval a kórházival tényleg be lehet fürödni, bár gondolom nagy átlagban azért lehet rá alapozni
2013. júl. 18. 19:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Azért jobb a hálóing, mert ha pl. császáros leszel (mint én) akkor majd jönnek sebet kötözni és egyszerűbb felhúzni a hálóinget, mint még szórakozni a gatyóval. Tenából én nem használtam talán csak 3-4 darabot, utána elég volt az éjszakai allways.
2013. júl. 18. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem kell bevinni az egész csomagot. Én azt hiszem 10-15 db-ot tettem oda. Van olyan kórház pl. ahol én is szültem, ahol adnak is egy csomag betétet. (nem 30 db-os Tenat) Hogy mennyit használsz el az attól is függ mennyire é meddig vérzel.Én annyit sem használtam el, amennyit bevittem. Az első 2 napban használtam a sajátomat, mert az vastagabb, nagyobb volt, utána pedig azt amit adtak, mert már az is elég volt. Itthon meg már elég volt az éjszakai betét is. Szóval nekem most itt van a nyakamon 3/4 csomag Tena betét. Még jó, hogy nővérem augusztusban szül! :)
2013. júl. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!