Szülés utáni kórházi napok?
SOTE II., Tömő u-i verzió. Hárman voltunk egy szobában, nekem nagyon sokat segített egy többgyerekes anyuka. Éjszakára nagyrészt leadtuk a babákat, hogy mindenki tudjon pihenni (utolsó éjjel csak 3 órára). Volt ki ránézzen a babára, míg én wc-n voltam vagy tusoltam. Volt, hogy szobatársam karjában találtam, mikor visszaértem, sírt, és megnyugtatta - én ennek örültem, sokkal rosszabb lett volna a gyerek üvöltésére visszaérni.
Ami nem volt jó: a másik szobatársam babája a PIC-en küzdött az életéért. Nekem rossz érzés volt, hogy szegénynek néznie kell a babáinkat, meg ahogy szoptatunk stb., ő meg csak 3 óránként nézhette meg a kisfiát. Rettenetesen sajnáltam, azóta is eszembe szokott jutni.
De összességében jó volt, mindhárman egyszerre mentünk haza, olyan volt, mint egy tábor vége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!