Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni kórházi napok?

Szülés utáni kórházi napok?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek leírni, szívesen olvasnám el nektek milyen volt? Az első babás napok, szobatárs, nővérek, hol szültetek?
2013. júl. 2. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én Jászberényben szültem, alapítványi szobában voltam, így szobatársak nem voltak. A férjem bent is aludt, a látogatók bejöhettek (egyébként nem lehet). A nővérek kedvesek voltak, bár sok dolguk nem volt velem. A fiam velem lehetett volna egész nap (itt éjszakára elviszik a babákat), de a 3. nap besárgult, így szinte állandóan fény alatt volt, mert nagyon sárga lett. A 7. napon jöhettünk haza végül a sárgaság miatt. Nekünk így külön szobában nagyon jó volt.
2013. júl. 2. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Baba-barát kórház, Győr. 3 ágyas szobában voltunk ketten. A babáink folyton felkeltették egymást a sírásukkal, ha épp aludtak mindketten, akkor az ágyaink nyikorogtak nem épp baba-barát módon. Nem sokat beszélgettünk, de ha kellett vigyáztunk egymás babájára, amíg a másikunk elrohant wc-re. Engem az ő látogatói, őt meg az enyéim zavarták. Nem lehetett egy percet sem nyugodtan szoptatni látogatási időben, mert mindig ott volt valaki. Mindketten császárosok voltunk, én hamarabb rendbe jöttem, pedig később műtőttek, így segítettem neki, ha leesett valami felvettem, kivittem a tálcáját stb. A nővérek egyfolytában a szoptatást erőltették, jól meg is utáltatták velem már ott az egészet. De minden más témában nagyon rendesek és segítőkészek voltak. Még le is mosdattak. Én már nagyon vártam, hogy hazajöhessünk, nagyon lassan teltek el a napok. Irigykedtem az épp hazatávozókra, de nagyon. :)
2013. júl. 2. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Budapest Pèterfy alapìtvànyi kèt àgyas. Irtò jòfej volt a szobatàrsam,azőta is beszèlünk.Segitett sokat, neki màsodik babàja volt màr.Csecsemősök rendesek voltak, de nagyon vàgytam haza a babàval.Lassan telt az a 4 nap.Szoptatàst tùl erőltetik, csàszàrral szültem nehezen indult a tej de vizet is csak sokàra kapott a babum.Szobatàrsam meg öntötte ki a tejet, csak nem mertem elfogadni, alig vàrtam hogy itthon vegyek egy tàpszert.Estère beindult a tej...
2013. júl. 2. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

SOTE II., Tömő u-i verzió. Hárman voltunk egy szobában, nekem nagyon sokat segített egy többgyerekes anyuka. Éjszakára nagyrészt leadtuk a babákat, hogy mindenki tudjon pihenni (utolsó éjjel csak 3 órára). Volt ki ránézzen a babára, míg én wc-n voltam vagy tusoltam. Volt, hogy szobatársam karjában találtam, mikor visszaértem, sírt, és megnyugtatta - én ennek örültem, sokkal rosszabb lett volna a gyerek üvöltésére visszaérni.

Ami nem volt jó: a másik szobatársam babája a PIC-en küzdött az életéért. Nekem rossz érzés volt, hogy szegénynek néznie kell a babáinkat, meg ahogy szoptatunk stb., ő meg csak 3 óránként nézhette meg a kisfiát. Rettenetesen sajnáltam, azóta is eszembe szokott jutni.

De összességében jó volt, mindhárman egyszerre mentünk haza, olyan volt, mint egy tábor vége. :)

2013. júl. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!