Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Régebben édesanyámat miért...

Régebben édesanyámat miért fektették be kórházba 2-3hétre szülés előtt?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 09:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Na ha te sem tudod, szerinted mi honnan tudnánk?
2012. okt. 7. 09:50
 2/25 A kérdező kommentje:
agusztus 08-án születtem és ki irási időpont agusztus 10 volt.Anyu szerint 36.hétre születtem,ami szerintem nem annyi hanem 38-39.hét
2012. okt. 7. 09:58
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

ha 10-re voltál kiírva és 2 nappal elöbb szültettél akkor teljesen idöben születtél 39-ik héten.

Rengeteg oka lehetett, általában a korai méhnyak nyilása, vagy rossz szívhang, rossz placenta ami miatt befekethették.

De nem lett baj mert itt vagy és egészséges.

2012. okt. 7. 10:08
 4/25 A kérdező kommentje:
lukas szívvel születtem,szivbetegen,nővérem 2 nappal ki irt előtt jött. nővéremnek is első babával április 21-22.-én volt ki irva erre április 5.-én született meg.
2012. okt. 7. 10:12
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak közel két hónappal kellett előbb befeküdnie a húgommal. Az orvosok attól féltek, le fog szakadni a hasfala. Gondolom, akkor még nem akarták rábízni a páciensre az állandó otthoni fekvést. (1980)
2012. okt. 7. 10:56
 6/25 A kérdező kommentje:
válaszolok köszönöm.előző nagyon sajnálom,anyukádnak rosz lehetett. .(
2012. okt. 7. 11:46
 7/25 A kérdező kommentje:
Anyukám velem és tesommal is végig aktívan ugyan ott dolgozott,de velem előbb abahagyta.Kórház tőlünk 20-40 percre van
2012. okt. 7. 12:12
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

36.héttől is már megszülethet a baba, ezzel semmi gond sincsen.

miért kérdezed ezeket vagy mit szeretnél megtudni?

2012. okt. 7. 13:54
 9/25 A kérdező kommentje:
előző csak meg akartam tudni,biznyos dolgokat. Érdkelet, hogy anyunak velem miért kellet befeküdni kórházba szülés ellőt pár héttel nővéremmel meg nem
2012. okt. 7. 13:58
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

MInden terhesség más.

Anyukámnak pl velem már 6 hós terhesen bent kellett lennie a kórházban, mert elájult, alacsony volt a vérnyomása, pulzusa. Nem engedték haza még a sógora esküvőjére sem, arra a pár órára. Végül én is egy hónappal előbb születtem, mikor beintult a szülés, vissza akarták tartani, de olyan gyorsan vajúdó és táguló család vagyunk (hála Isten :-) ) hogy már nem volt visszaút. 2800 grammal születtem, nem is tituláltak már korababának akkor, teljesen egészséges voltam és vagyok.

Hugommal is veszélyeztetett volt anyukám, de nem feküdt bent, hugi 2 héttel született előbb a kiírtnál, 3400 grammal, ő is nagyon gyorsan.

Anyu azt mondta, ő úgy emlékszik, hogy régen nem 40 hanem 38 hétnek számolták a terhességet. (most a menzitől számolják ugye, lehet akkor a magzat korát számolták, mert akkor ugyanannyi lenne, mint most a 40---viszont azt olvastam valahol, hogy egyre tolódik, egyre tovább hordják a babákat a nők, mint 50-100 évvel ezelőtt.

2012. okt. 10. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!