Tudom hogy 6 hétig tilos a sex!De ezt mindenki betartotta közületek?Csak azért kérdem mert én el voltam tiltva a sextől szinte egész terhesség alatt és 4 hete szültem,de már alig birok magammal....Vágtak szülés közben,de már begyógyult!
Igaz én császárral szültem.4 hét után elmúlt a vérzésem akkor voltunk együtt.Nem vártam ki a 6 hetet.
2012. okt. 5. 15:57
2/24 anonim válasza:
Engem ezért le szoktak pontozni,de csak leírom:
Ha már nem vérzel,a gyermekágyas folyás is elmúlt (halvány rózsaszín folyás),akkor okosan,minden higiéniás szabályt betartva-és ha egyenlőre nem szeretnétek több babát- védekezve, lehet együtt lenni!
Én az elsőnél 5 hétig,a másodiknál 3 hétig,a harmadiknál 4 hétig bírtam,pedig nem voltunk eltiltva. A háromból 2x vágtak engem is.
Szép estét!! :-D
Jó babázást!! :-)
Üdv: 3 lányos,22hkm
2012. okt. 5. 16:27
3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 5. 16:36
4/24 Babeli Zurzavar válasza:
uccu neki,mi 3 hettel a szules utan voltunk egyutt es jobb volt/ azota s jobb mint valaha ;-)
2012. okt. 5. 16:51
5/24 A kérdező kommentje:
Köszi!De azért egy kicsit félek hogy fájni fog.
2012. okt. 5. 16:55
6/24 anonim válasza:
Én személy szerint javasolnám, hogy várd meg, amíg a doki is rábólint, mert ki tudja mi lehet belőle. MAx ne várd meg a hat hetet a doki látogatással, hanem menj el hamarabb. Mi kivártuk a hat hetet és nekem fájt egy picit az együttlét. Engem is vágtak.
2012. okt. 5. 18:10
7/24 anonim válasza:
Én 1 hete szültem a 3. babát,nem volt se gátmetszésem,nem is repedtem.Ennek ellenére betartjuk a 6 hetet.Úgy gondolom intelligens,felnőtt,felelősségteljes embereknek ez nem okoz gondot.És nem véletlen találták ki a 6 hetet.Sok minden változott és változik a szüléssel kapcsolatban az évek során,ám ez változatlan.Az első gyerekemet 20 évvel ezelőtt szültem,és akkor is ez volt a "szabály".Valószínűleg nem véletlen...
2012. okt. 5. 18:29
8/24 Babeli Zurzavar válasza:
"Úgy gondolom
intelligens,felnőtt,felelősségteljes
embereknek ez nem okoz gondot."
ezzel sok, tanult, felelossegteljes valaszadot-koztuk engem is- szoltal le feleslegesen...ha majd ilyet nem teszel akkor elhiszem hogy intelligens vagy, es adok a velemenyedre. addig meg szerelmeskedek a parommal,ha kell a szules utan 1 hettel is.
2012. okt. 5. 18:49
9/24 anonim válasza:
Utolsó:AMEN.Az intelligencia kérdését pedig ne firtassuk...
2012. okt. 5. 20:24
10/24 anonim válasza:
1.vagyok
Akkor ezek szerint én se vagyok intelligens és felelősségteljes,mert nem vártuk ki a 6 hetet.De elárulom azóta is jobb mint valaha.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!