Szülés után mikor?
azzal,hogy ne firtassum-ahogy azt az elozo hozzaszolasomban is jeleztem-maximalisan egyetertek.
Hat kedves unintelligens es felelotlen anyatarsaim, igy jartunk;-)
Hogy mennyi buta nő van ezen a ... oldalon!! Ilyenen vitatkozni?? (meg sok máson)
Mivel a Kérdező el volt tiltva,ugyan nehéz dolog kivárni még 2 hetet,ha már most sem bírja annyira... Ezzel nincs semmi probléma,ha már gyermekágyas folyása sincs! Ajánlott először gumival védekezve,nehogy valami gond legyen!
Bár megvallom őszintén,mi egyszer sem használtunk gumit!
Ne félj a fájdalomtól!! :-)
Ha annyira akarod már a dolgot,akkor nem fog fájni!
Emlékszem,nekem a behatolás és az első kb fél perc volt kellemetlenebb egy picit,utána már olyan volt,mintha mi sem történt volna :-)
Off: Az intelligencia sajnos nem azon múlik,hogy ki mennyire képes hangoztatni a szót!
Üdv: én
No,ha ilyen ügyes vagy,hogy rám ismertél,akkor legyél olyan ügyes is,hogy az első oldalra írt válaszomat is elolvasod!
Ott kétség sem férhet hozzá,hogy óvva intem a Kérdezőt! Majd ha ehhez hozzáveszed a ma írt válaszomat,akkor látod,hogy nem "büszkeségből" írtam,hogy mi nem használtunk gumit,hanem egy megjegyzés volt.
De lehet nyugodtan rám szállni,segíteni,tanácsot adni jövök ide,de valamiért rühellitek a fejem... Kár,hogy ennyire nem vagytok képesek elfogadni,hogy más máshogy él,máshogy áll hozzá a dolgokhoz- bár annyira nem máshogy,hiszen egy arany középutat javasoltam a Kérdezőnek... Lehet leoltani azért,mert nem hülyézek le senkit mert feltett egy kérdést,vagy az anyukája "elszúrta" és az anyatejes babának titokban mást is adott...
Pontozhattok,lecarom és megyek bekavarom a Csajoknak a palacsintát,meg felteszem a levest a gázra... :-)
Legyen csodás,nyugodt hétvégétek!! :-)
Üdv: én
Szerintem meg mindenki döntse el maga a megítélése alapján, hogy mikor vállakozik a szexre. Az, hogy nem hiába találták ki a 6 hete, nem teljesen jogos, mert nem vagyunk egyformák. Van akinek több idő kell a regenerálódáshoz, van akinek kevesebb. Ez szervezetfüggő. Mint ahogy a terhesség is norma alapján 40 hét, mégis születnek 36 hetes és 42 hetesen is babák.
Szerintem mindenki ítélje meg maga, maximum ha pórul jár, fáj vagy bármi gond lenne, tudni fogja.
Ezen felesleges vitázni.
Mi megvártuk a 6 hetet. Fájt, így abbahagytuk.
2 héttel később újra megpróbáltuk, nem fájt, de nem is élveztem. Éjjel vérezgettem, azt gondoltam, h megjött. De nem. Valószínűleg a varrást felsértette és az vérzett egy kicsit.
Mindenki más. Lehet, hogy megpróbálja a kérdező is, mert már régen voltak együtt. Érthető.
Minden szülés más, mindig máshogyan alakul a hüvely regenerálódása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!