Szülés után mikor?
Köszönöm a válaszokat!
Nem azért kérdeztem meg hogy itt nekem vitázzatok,csak érdekelt hogy másoknak mi a véleményük!!!
A párommal eldöntöttük hogy megvárjuk a 6 hetet,ha sírva is,de megvárjuk!Ha kell még többet is,nehogy baj legyen!
Üdv!
szuleszno :
A mehszaj a szules utan par oraval mar zarodik ill kb egy ujnyi res marad a kulso mehszajnal.A szulesz utan lehet szabad szexelni ha mar nincs gyerekayi folyas.PONT
A kismama nagyon jol erzi neki mi a jo es a teste jelez ha korai a szex. Fertozesveszely nincs (ha a sajat ferjeddel szexelsz es mindketten huek vagytok)a gy.folyas befejezodese utan.^het egyenfuggo van olyan kismama aki meg 4 honap utan sem kivanja a szexet.
kismamak tanuljatok meg vegre hallgatni a sajat testetekre akkor megvan a valasz nem az orvos dont a ti szexualis eletetek es testetek felett hanem TI.
Mindkét fiam születése után 4 héttel voltunk együtt először. Nem volt semmi gond, egyáltalán nem fájt.
Nem voltunk eltiltva, de már a szülés utáni első alvásomkor a férjemmel álmodtam, pedig esküszöm, hogy nem vagyok szexmániás. :)
Ha félsz, de úgy érzed rendben vagy, menj vissza a dokihoz akár holnap reggel a kontrollra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!