Milyen összeg volt a kórházi csomag össze állítása Nektek? (betétek, melltartó betét, pelus, stb össze állítása? Szoptatós melltartót, pizsamát, köntöst milyen árba vettétek?
pizsi és köntös van itthon, szoptatós melltartóból egyelőre egyet veszek, 2-3000 ft, betét nagy éjszakai betét lesz, pelus meg Libero vagy Pampers DM-ből mondjuk
igazából szerintem itt nincsenek akkora áringadozások, a szoptatós hálóingeket 3000 ft-ért vettem, arra pl. direkt nem szántam sokat, ha véres lesz vagy bármi, ne sajnáljam :)
Első gyerekemnél nagyon sokat költöttünk. Szinte mindenből újat vettünk, kivétel a gyerekruhák, mivel azt egyik napról a másikra kinőtte.
Igazából nem is tudok se akkorról, se mostról árakat mondani neked.
Rengeteg mindenünk megmaradt Egyeskéből, így Ketteskével nem kell sokat költenünk. Kb. fél millió lesz, amit ráköltünk. Ebben a pelenkától kezdve az utolsó melltartóbetétig minden benne van, ami kell.
(Mellszívó és légzésfigyelő is!!!)
Egyébként, ha nem mész a minőségre, akkor nézd meg a kínaikban, hogy milyen árakon vannak.
Valamint esetleg aprodon vagy ilyen helyeken, mert sok anyukának megmarad szülés utáni betétje, amit eladásra kínál.
3 hàlóing tescoban 7500 (nekem nem volt , itthon pólóban aludtam, ott meg jól jött az elől gombolós mellrartó, meg itthon is abban vagyok most)
Köntösöm volt, de azt a Kínaiban vettem anno 3500-ért.
Papucs , itthon mezítláb vagyok, 1500 vol Kínaiban
Bugyi, tescoban vettem, 4 db pamut van egybe csomagolva, 2000
Betét Tena lady 1000, nekem egy csomag elég volt
Melltartó, sima pamut 1500 a kettő
Melltartó betét 1000 Ft
Törölköző volt itthon
Fogkefe, Tusfürdő sampon fogkrém zsebkendő, testápoló ezeket vettem, hogy ne az itthon ot kelljen elpakolni az utolsó pillanatban. 3000
A babában popsikrémet polsitörlőt pelenkát kellett bevinni, 4000.
Ruha is kellett a babànak, textil pelenka, 2 cumisüveg, ezt kérte a kórház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!