Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hogyan szült? Érzésteleníté...

Ki hogyan szült? Érzéstelenítéssel vagy anélkül?

Figyelt kérdés
Ha most mégegyszer szünél mit választanál? Hányadik szülésed volt? Mennyi ideig tartott (a legelső fájástól a baba megszületéséig)?
2013. júl. 14. 18:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Oxitocint mindenki kap ha jól tudom. Persze ha időben érkezik és még szükség van rá. Tehát ha elmúlik az Eda hatása és jön a székelés érzése már adják is az oxitocint. Ez felerősíti a fájásokat és gyorsítja a szülést, ha jól tudom. Legalábbis nekem így volt.
2013. júl. 16. 09:59
 22/23 anonim ***** válasza:

3 sima szülés, fájdalomcsillapítás nem volt. 1.szülésnél kaptam oxis infúziót, ott már ott tartottam, hogy kérek fájdalomcsillapítást, de modnták, hogy már nem adnak, mert mindjárt meglesz a baba. A második-harmadik szülés gyors volt, nem is fájt nagyon- eszembe sem jutott a fájdalomcsillapítás, nem is került szóba sem. :)

1. szülés 14óra volt, de csak az utolsó 3,5óra (ez az az idő, amit a szülőszobán töltöttem) volt izgalmasabb, addig szépen kis fájással tágultam csak. Az utolsó 2,5órában kaptam az infúziót... az eléggé fájt.

2. szülésnél meg nem voltak fájások, csak azt érzetem leszakad a derekam. Kórház-vizsgálat- ú anyuka induljon a szülőszobára, 3ujjyni méhszájjal- és 45perc mulva már megvolt a baba. Nem tudom honnan számojam a szülést- mondjuk- mielőtt a szülőszobára jutottam ezelőtt kb 2óra volt ez a majd megszakad a derekam érzés.

3. szülés 1óra 50perc volt mindennel együtt.

2013. júl. 16. 13:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Friss élmény, nemrég szültem. Az első fájástól számítva 14 óra volt a szülés, de csak az utolsó 2-3 óra volt igazán durva. A háromperces fájásokkal még barchobáztunk férjemmel. :) Eszembe sem jutott fájdalomcsillapítót kérni, legközelebb sem fogok. Ki lehetett bírni, nem volt végtelen hosszúságú.
2013. júl. 16. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!