Ki hogyan szült? Érzéstelenítéssel vagy anélkül?
3 sima szülés, fájdalomcsillapítás nem volt. 1.szülésnél kaptam oxis infúziót, ott már ott tartottam, hogy kérek fájdalomcsillapítást, de modnták, hogy már nem adnak, mert mindjárt meglesz a baba. A második-harmadik szülés gyors volt, nem is fájt nagyon- eszembe sem jutott a fájdalomcsillapítás, nem is került szóba sem. :)
1. szülés 14óra volt, de csak az utolsó 3,5óra (ez az az idő, amit a szülőszobán töltöttem) volt izgalmasabb, addig szépen kis fájással tágultam csak. Az utolsó 2,5órában kaptam az infúziót... az eléggé fájt.
2. szülésnél meg nem voltak fájások, csak azt érzetem leszakad a derekam. Kórház-vizsgálat- ú anyuka induljon a szülőszobára, 3ujjyni méhszájjal- és 45perc mulva már megvolt a baba. Nem tudom honnan számojam a szülést- mondjuk- mielőtt a szülőszobára jutottam ezelőtt kb 2óra volt ez a majd megszakad a derekam érzés.
3. szülés 1óra 50perc volt mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!