Császár - spinális érzéstelenítéssel vagy altatással?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Megosztanátok tapasztalataitokat? Nekem a doki azz mondta eldönthetem.
Pánikbeteg vagyok így kicsit jobban hajlok az altatás felé viszont visszatart az, hogy akkor nem láthatom egyből a picit.
2013. febr. 25. 16:11
1/9 anonim válasza:
hát ha pánikbeteg vagy ,akkor inkább altatás. Én elég kemény, nem félős nő vagyok, de egész császár alatt sokkba voltam, ha nem beszélnek hozzám ketten és nyugtatnak, simogatnak, akkor szerintem el is ájulok.Nagyon nem maradsz le semmiről, persze fontos az első pillanat, de az nálunk tényleg egy pillanat volt.
2/9 anonim válasza:
A spinálist válaszd szerintem. Nekem csodálatos élmény volt így a szülés (mielőtt belekötne valaki, a babám betegsége miatt nem szülhettem hüvelyi úton). Bent volt a férjem, semmit sem éreztem, mindenki mosolygott, kedves volt, és nem jelentkeztek az altatás mellékhatásai. Annyira jó volt hallani a hangját, meglátni a buskiját.
3/9 anonim válasza:
En spinalissal szültem. Jó volt, mert azonnal láttam a kicsit, műtét utan pedig nagyon sokáig nem volt fájdalmaim, csak fokozatosan jött elő a lassan felszivodo szer miatt. A szobában több altatott anyuka s volt, borzasztó fájdalmaik voltak az ebresztes utan. A babanak is jobb a spinalissal, mert az nem ugy hat ra, mint a te sulyos ra kiszámolta altató szer.
4/9 anonim válasza:
Spinális!
Hatalmas élményben lesz részed, garantálom! :)
5/9 anonim válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet..én is totál úgy vagyok mint ő és úgy is éltem át...ha nem beszélnek, nyugtatgatnak folyamatosan tuti szívinfarktust kaptam volna...mondjuk nekem nem programozott volt hanem sürgős mert a gyerek szívhangja nagyon leromlott mint kiderült a nyakán volt a zsinór és emiatt is aggódtam folyamatosan...de ha programozott a császárod tudod előre h mi fog rád várni am nem lett volna félelmetes ha előre tudom h császárom lesz mit fognak csinálni meg nem lett volna baj a babával...szóval így tanácsot csak ezzel az élménnyel tudom elmondani ...
6/9 anonim válasza:
Na en mindkettot ateltem es tudom. Elso babamnal altattak, most nyaron a masodikkal erzestelenitettek. Sokkalsokkal jobb volt Az erzestelenites!!!!! Ha netan panikba esnel akkor adnak egy kis nyugtatot a kanulbe es jokedved lesz rogton.tok jo amugy, semmid nem faj, csak annyit erzel mintha a mutoasztalt taszigalnak alattad, es mar hallod is a babod sirasat es oda is viszik egybol Az arcodhoz egy csoda hidd el. En a vegen mikor a hasam varrtak
7/9 anonim válasza:
Szoval a vegen jott ram egy kis panik, akkor adtak kabito gazt es elaludtam, akkor ebredtem mikor toltak ki a folyosora.
8/9 anonim válasza:
Ja es mikor altatassal szultem a babim, nagyon rosszul voltam utana. Majdnem hanyt am es mivel olyankor tubuscsovet vezetnek a torokba, utana 3 napig hurutosan kohogtem mint egy tudobeteg, majd meg fulladtam! Jaaa es igen panikrohanom lett ebredeskor! En pont nem ajanlom Az altatast!!!!
9/9 kristimajus12 válasza:
nekem spinalis erzestelenites volt,kb 8-szor boktek meg mire eltalaltak az ideget,szoval azt ajanlom ha mar egyszer csaszar ekkor erdeklodd meg hogy mennyire tapasztaltak a dologban,ja es hogy nekem miert lett igy:surgossegi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!