Ki hogyan szült? Érzéstelenítéssel vagy anélkül?
1. 19 óra
2. 6 óra
3. 3 óra
Mindhárom érzéstelenítés nélkül.
Az elsőnél kaptam Edat, 16 óra vajúdás után hiába nyomták ki belőlem a babát, nem jött, teljesen kitágultam, de nem lettek tolófájàsaim, császár lett a vége.
A másodiknál lehetett választani, császár, vagy megpróbálom simán megszülni, hát én a császárt választottam.
Nem akartam feleslegesen vajúdni, féltem a heg szétválastól, meg hogy megint csak vajúdok, s császár lesz a vége, es feleslegesen szenvedek.
Jól döntöttem, mert 39 hetesen 4.4 kg lett a fiam, nagyo jó élmény volt!
Egyszer szültem még, nem is olyan régen, még friss élmény :)
Eszembe se volt fájdalomcsillapítást kérni szülés elött, és közben se jutott eszembe, pedig veszettül fájt az oxi miatt. De ha rákérdeznek akkor se kértem volna.
12 órát vajúdtam, 1 óra volt a kitolás.
Következő babámnál se fogok kérni fájdalomcsillapítást.
Első szülés 10 óra , másodikmszülés 5 óra, mindkettő oxy és fájdalomcsillapító nélkül.
Ha szülnék újra, akkor sem kérnék.
Egy szülésem volt eddig. Én úgy készültem, hogy fogok kérni fájdalomcsillapítót, mivel nagyon rosszul tűröm a fájdalmat.
Először a víz folyt el, majd sokáig semmi sem történt. Utána viszont 1 óra 45 perc alatt lement az egész, úgyhogy időm sem volt bármit kérni. Az elején úgy voltam, hogy azért ne rögtön ezzel kezdjek, aztán már nem is kellett. Ennyi ideig ki lehetett bírni. A kitolás már nekem kevésbé volt rossz.
Ha hosszú órákig ez ment volna, biztos kérek, de megúsztam könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!