Ha több gátmetszésem volt akkor a következő szülésemnél sikerülhet anélkül? Akinek esetleg első kettőnél volt gátmetszés aztán sikerült gátvédelem?
Nagyon köszi a választ, igen az a gond hogy eleve mondták is hogy hegesen gyógyult (én nem vettem észre mondjuk) és ott eleve nem rugalmas, tehát ott reped (harmadik babámnál repedt IS).
gONDOLTAM rá hogy szülésznőt váltok mert ezt valahogy a szülésznő hibájának érzem tekintve hogy az orvosom az utolsó 10 percben érkezett meg.
De nem értem a szülésznőt sem, hogy miért mondta hogy feküdjek és ne keljek fel, azaz ő a szívhangra fogta a dolgot. Felénk ez a kórház van csak, a következő 40 kmre van, félek oda meg nem érnénk be időben.
Én "csak" két gyereket szültem, az elsőnél iszonyatosan nagyot vágtak, vákummal szedték ki a lányom. Az említett kínok kínját megéltem utána. Valami borzalmas volt.
A másodiknál dokit váltottam, szülésznőt nem.
És végig egy labdán ültem vajúdás alatt a zuhanyzóban, közbe forró vízzel locsoltam a hasam.
És nem volt gátmetszés, pedig a baba válla be volt szorulva, úgy akasztották ki. Mégsem vágtak eszetlenül.
Egy kicsit repedtem, de így is ég és föld volt a gyógyulás. Már aznap este törökülésben ültem, pedig össze varrt a dokim.
Én azt vettem észre, hogy a dokin, és a szülésznőn ugyanúgy múlik, és a doki a főnök, hiába támogatná a szülésznő a gátvédelmet.
Szerintem nem biztos, hogy a szülésznőd a hibás.
Nekem mindkét gyerek 4 kilós volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!