Ti hogy éltétek meg az amnioszkópiát?

Nem mondanám, hogy nem tartottam tőle. Nem is volt kellemes, úgyhogy reméltem, hogy inkább minél hamarabb megszülök, és nem lesz rá szükség. Hát, 3-hoz volt szerencsém. A dokim mindig óvatos, úgyhogy nem volt nagyon durva, és nem is indított el semmi különöset, 1-2 kisebb barna foltocskát leszámítva.
Amúgy a mindenféle színű nyákos akármi lehetett akár a nyákdugód is. Amnioszkópiánál kis vérzés előfordulhat, de a nyák szerintem másnak lehetett az oka.

Maga az amnioszkópia nem fájt volna, de mikor full zárt voltam és próbálták a legkisebb csövet belém nyomni na az fájt. Amikor meg még egy annál nagyobbat próbáltak, na az mégjobban fájt. És amikor kézzel tágítottak na az baromira fájt! De miután tágítottak kézzel hogy megnézzék tiszta-e a magzatvíz onnanstól nem fájt. Igaz Azon az éjjel keményedtem egy picit, és másnap távozott a nyák dugóm is.
Szerintem neked is a nyákdugód távozik!

Kellemetlen volt,de kibírható.A dokim nagyon vigyázott,még barnázni sem barnáztam utána és a szülés is csak 2 nap után indult meg.
A nővérke mondta is ritka az ilyen kismama aki rezzenéstelen arccal tűri az amnioscópiát :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!