Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti hogy éltétek meg az amniosz...

Ti hogy éltétek meg az amnioszkópiát?

Figyelt kérdés
Nekem vizsgálattal együtt nagyon fájdalmas volt, erős görcseim lettek utána és folyamatosan ilyen undorító minden féle színű nyákos akármi jön belőlem.
2013. júl. 12. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy nem tartottam tőle. Nem is volt kellemes, úgyhogy reméltem, hogy inkább minél hamarabb megszülök, és nem lesz rá szükség. Hát, 3-hoz volt szerencsém. A dokim mindig óvatos, úgyhogy nem volt nagyon durva, és nem is indított el semmi különöset, 1-2 kisebb barna foltocskát leszámítva.

Amúgy a mindenféle színű nyákos akármi lehetett akár a nyákdugód is. Amnioszkópiánál kis vérzés előfordulhat, de a nyák szerintem másnak lehetett az oka.

2013. júl. 12. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt, semmit se éreztem, és pár óra múlva beindult a szülés.
2013. júl. 12. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Maga az amnioszkópia nem fájt volna, de mikor full zárt voltam és próbálták a legkisebb csövet belém nyomni na az fájt. Amikor meg még egy annál nagyobbat próbáltak, na az mégjobban fájt. És amikor kézzel tágítottak na az baromira fájt! De miután tágítottak kézzel hogy megnézzék tiszta-e a magzatvíz onnanstól nem fájt. Igaz Azon az éjjel keményedtem egy picit, és másnap távozott a nyák dugóm is.

Szerintem neked is a nyákdugód távozik!

2013. júl. 12. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Kellemetlen volt,de kibírható.A dokim nagyon vigyázott,még barnázni sem barnáztam utána és a szülés is csak 2 nap után indult meg.

A nővérke mondta is ritka az ilyen kismama aki rezzenéstelen arccal tűri az amnioscópiát :)

2013. júl. 12. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kellemetlen volt, fájni nem fájt, de nagyon kellemetlen volt. Az elsőnél kézzel kellett tágítani a méhszájamat, mert még teljesen zárt voltam. Mindenféle vérzés, barnázás, nyák volt nálam is, görcsölni nem görcsöltem. Aznap elment a nyákdugóm is. Összesen 4 kópiám volt, a többit már "észre sem vettem", mint egy sima vizsgálat. A 4. vizsgálat közben elfolyt a magzatvíz...
2013. júl. 12. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma meg volt a 3., ez már nem volt elviselhetetlen, remélem a 4. nekem is beindít valamit!!
2013. júl. 13. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!