Hogy éltétek meg, hogy ti/orvos határozta meg a gyermek születésnapját?
Császár lesz, a szemem miatt. Eddig úgy volt, hogy kivárjuk, amíg beindul a szülés (ne érezze, hogy kiszakítják a jó kis helyről), de vesetágulata van a babának, és a doki azt mondta, jobb lenne a betöltött 39. hetet követően mégiscsak kivenni. Várhatunk is, de ő a feleségét megműtené.
Nekünk nagyon furcsa, hogy mi mondjuk meg, mikor szülessen...
Nincs ebben semmi furcsa, és én nem is érzem mögötte a ti elhatározásotokat. :) Így alakultak a dolgok, és ez határozza meg, hogy azon az adott napon fog megszületni. :) /Bár én semmilyen különösebb jelentőségét nem látom a születésnapnak azon kívül, hogy nyilván egy fontos ünnep lesz a pici életében, és a tiétekben is. :)/
Sok boldogságot!
37 hkm
Nálunk biztos volt a császár, így a betöltött 38 héten a doki elővette a naptárát, és megkérdezte mikor is érnék rá. :D
Én 2011 11. 11.-et akartam, de az a dokinak nem volt jó, pedig szuper dátum lett volna a fiamnak. Így egy nappal előtte lett meg. De eszembe se jutott ezen rágódni.
Engem abszolút nem érdekelt, teljesen mindegy, hogy mikor van a szülinapja a gyereknek. Ok, ha pl karácsony lenne, az nem túl szerencsés, de ilyeneket leszámítva engem hidegen hagy.
Többek között ezért is tartom hülyeségnek a horoszkópot, nehogymár egy doki munkaideje határozza meg egy ember személyiségét, sorsát.
Nekem a terminus után 3 nappal indított a doki, semmi fájásom nem volt, zárva volt a méhszájam. Amikor kimondta, hogy akkor holnap 6.30-ra legyünk bent, stb. stb., nekem az olyan természetes volt, semmi extrát nem éreztem. A Férjem volt, aki megállapította, hogy akkor 31-én lesz a Babánk születésnapja, de valahogy ez sem hatott meg ... Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha április 1-én születne meg, és ez már kifejezetten tetszett :-)
De a lényeg, hogy a doki nagyon jól döntött, mert a baba megszületése után derült ki, hogy a köldökzsinórján egy valódi csomó volt ... Jó, hogy megindította ...
Első babám progis császárral született, úgyhogy teljesen kész voltam, nem foglalkoztam ilyesmivel. 1 héttel a vége előtt lett meg a dátum, hogy akkor pénteken még besuvasztanak a műtéti tervbe.
2 évvel később a másodjára is progis császárt "választottam", valamikor iszonyú korán, a huszonvalahanyadik héten egyeztettünk a dokival időpontot, én csak annyit kértem, hogy legyen pénteken (!), mert tiszta praktikus, hogy az első szülinap szombatra esik, így ráér az egész család ünnepelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!