Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy éltétek meg, hogy ti/orvo...

Hogy éltétek meg, hogy ti/orvos határozta meg a gyermek születésnapját?

Figyelt kérdés

Császár lesz, a szemem miatt. Eddig úgy volt, hogy kivárjuk, amíg beindul a szülés (ne érezze, hogy kiszakítják a jó kis helyről), de vesetágulata van a babának, és a doki azt mondta, jobb lenne a betöltött 39. hetet követően mégiscsak kivenni. Várhatunk is, de ő a feleségét megműtené.

Nekünk nagyon furcsa, hogy mi mondjuk meg, mikor szülessen...

2012. ápr. 21. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi furcsa, és én nem is érzem mögötte a ti elhatározásotokat. :) Így alakultak a dolgok, és ez határozza meg, hogy azon az adott napon fog megszületni. :) /Bár én semmilyen különösebb jelentőségét nem látom a születésnapnak azon kívül, hogy nyilván egy fontos ünnep lesz a pici életében, és a tiétekben is. :)/

Sok boldogságot!

37 hkm

2012. ápr. 21. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálunk biztos volt a császár, így a betöltött 38 héten a doki elővette a naptárát, és megkérdezte mikor is érnék rá. :D

Én 2011 11. 11.-et akartam, de az a dokinak nem volt jó, pedig szuper dátum lett volna a fiamnak. Így egy nappal előtte lett meg. De eszembe se jutott ezen rágódni.

2012. ápr. 21. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én természetesen szültem, de a doki a kiírt időpont előtt egy nappal beindította, mert nem szeret az ügyeleti idején kívül dolgozni. :S No comment. Végülis mindegy, de ezen már én is gondolkodtam, hogy így az orvoson múlt a kislányo szülinapja.
2012. ápr. 21. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem abszolút nem érdekelt, teljesen mindegy, hogy mikor van a szülinapja a gyereknek. Ok, ha pl karácsony lenne, az nem túl szerencsés, de ilyeneket leszámítva engem hidegen hagy.

Többek között ezért is tartom hülyeségnek a horoszkópot, nehogymár egy doki munkaideje határozza meg egy ember személyiségét, sorsát.

2012. ápr. 21. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a terminus után 3 nappal indított a doki, semmi fájásom nem volt, zárva volt a méhszájam. Amikor kimondta, hogy akkor holnap 6.30-ra legyünk bent, stb. stb., nekem az olyan természetes volt, semmi extrát nem éreztem. A Férjem volt, aki megállapította, hogy akkor 31-én lesz a Babánk születésnapja, de valahogy ez sem hatott meg ... Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha április 1-én születne meg, és ez már kifejezetten tetszett :-)

De a lényeg, hogy a doki nagyon jól döntött, mert a baba megszületése után derült ki, hogy a köldökzsinórján egy valódi csomó volt ... Jó, hogy megindította ...

2012. ápr. 21. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nalunk is inditottak, akkor pont ugyeletes volt, mar 9 nap tulhordassal. Eloszor bele sem gondoltam mikor mondta na ok akkor 1 het mulva talizunk:), aztan jutott eszembe hogy az a ferjem szulinapja, igy egy napon van a ket szulinap:)
2012. ápr. 22. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Első babám progis császárral született, úgyhogy teljesen kész voltam, nem foglalkoztam ilyesmivel. 1 héttel a vége előtt lett meg a dátum, hogy akkor pénteken még besuvasztanak a műtéti tervbe.

2 évvel később a másodjára is progis császárt "választottam", valamikor iszonyú korán, a huszonvalahanyadik héten egyeztettünk a dokival időpontot, én csak annyit kértem, hogy legyen pénteken (!), mert tiszta praktikus, hogy az első szülinap szombatra esik, így ráér az egész család ünnepelni :)

2012. ápr. 23. 14:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Most pénteken meglátjuk, hogy áll a vesetágulat és keresünk időpontot. Azért az tetszene, ha 05.05. lenne. :) no de a fiatalember is dönthet úgy, hogy elég volt, kimegyek...
2012. ápr. 24. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekem császármetszéssel született. Az első SOS császár volt, a második szintén császárnak készült sajnos. Az orvosom szerdánként csinált programozott császárokat, így megbeszéltük, hogy a 40+1. napon megcsászároz. A kicsi lányom úgy látszik nagyon küzdött ez ellen, és napra pontosan a 40. hétre megindult kifelé. Végül mégis császár lett sajnos, mert egyáltalán nem tágultam, 18 óra alatt 1,5 ujjnyit.
2012. ápr. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!