Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem a fogadott orvos jön...

Ha nem a fogadott orvos jön be a szülésre, akkor az adott orvosnak mennyit adnátok?

Figyelt kérdés

Május végén fogok szülni és már előre úgy néz ki,hogy sajnos a fogadott orvosom nem tud bejönni a szülésre ha pont időre szülök,mert el kell utaznia 3 napra. Ha hamarabb vagy később szülök akkor természetesen Ő jön!

De Ő megkért egy másik orvost,hogy Ő jöjjön be majd ha megyek be szülni,hogy azért még sem az ügyeletre bízzon.Őt hívja majd a szülésznőm.

A saját dokim 100-at kért.Nyílván a másiknak annyit nem adnék.Jó tudom,hogy miattam jön be, de nem is ismerjük egymást, semmit nem tud rólam. Ti mennyit adnátok neki? Köszönöm a válaszokat!!

2012. ápr. 20. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudom. Nekem ez a módszer nem tetszik. Ha nem a fogadott orvosom jön be, akkor én nem adnék semmit sem. Nem is ismerem. Mellesleg a 100 is durva, mi 40-et adtunk a fogadottnak.
2012. ápr. 20. 15:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztük annak idején és ennyit kért. Budapesten sajnos gyakran előfordul. Utána meg nem kezdtünk el varriálni. Sajnos ilyen helyzetben vagyok. De ha már ebbe kerültem és miattam bejön egy vadidegen ember, akkor csak illene neki valamennyit adni,nem?
2012. ápr. 20. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
én 60-at adtam a fogadottnak. Ha mást küldd maga helyett, aki azért mégis miattam jön, akkor adnék neki, mondjuk 30-at. Persze csak ha korrekt volt, és nem csak szart a fejemre.
2012. ápr. 20. 15:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze, én is csak akkor adnék.De gondolom ha csak miattam bejön,akkor már csak foglalkozna velem:-) Ha meg foglalkozik,akkor csak illik adni neki valamit.

És még valami. Ha haza jön a saját dokim, és mondjuk még a kórházban vagyok, meglátogat, neki semmit ne adjak ugye? Végül is nem a látogatásért fizetném:-)

2012. ápr. 20. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem úgy nem kell a sajátnak.
2012. ápr. 20. 16:27
 6/6 LadyLoss ***** válasza:
Ez jó kérdés. Én rákérdeznék kerek perec a fogadott dokinál. Nem ciki ez, laikus nem tudhatja, mi az etikett náluk!
2012. ápr. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!