Ha nem a fogadott orvos jön be a szülésre, akkor az adott orvosnak mennyit adnátok?
Május végén fogok szülni és már előre úgy néz ki,hogy sajnos a fogadott orvosom nem tud bejönni a szülésre ha pont időre szülök,mert el kell utaznia 3 napra. Ha hamarabb vagy később szülök akkor természetesen Ő jön!
De Ő megkért egy másik orvost,hogy Ő jöjjön be majd ha megyek be szülni,hogy azért még sem az ügyeletre bízzon.Őt hívja majd a szülésznőm.
A saját dokim 100-at kért.Nyílván a másiknak annyit nem adnék.Jó tudom,hogy miattam jön be, de nem is ismerjük egymást, semmit nem tud rólam. Ti mennyit adnátok neki? Köszönöm a válaszokat!!
Persze, én is csak akkor adnék.De gondolom ha csak miattam bejön,akkor már csak foglalkozna velem:-) Ha meg foglalkozik,akkor csak illik adni neki valamit.
És még valami. Ha haza jön a saját dokim, és mondjuk még a kórházban vagyok, meglátogat, neki semmit ne adjak ugye? Végül is nem a látogatásért fizetném:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!