I. klinikán melyik orvost ajánlanátok aki nem zárkózik el a császár elől sem? Érdekelne még bármelyik más helyen is orvos aki nagyon jó.
Mindegyik ilyen.
Kérdés az, hogy neked mit jelent az, hogy a végtelenségig? Percekbe, órákban, vagy napokban méred?
Hányadik szülés?
Veszélyeztetett vagy?
Komplikáció várható?
Az első válaszolónak:
Első babánk lesz és igazából több félelmem is van.Az egyik, hogy nagyon vékony és keskeny vagyok kérdés hogy megtudom e szülni egyáltalán.A másik meg az, hogy keloidra vagyok hajlamos és félek, hogy a gátmetszés során ott is kialakul majd egy ilyen eltünthetetlen seb aminek nem is az esztétikájával van gond hanem az elviselésével.Nem azt mondom, hogy azonnal császározzanak meg csak ha olyan a helyzet és azért érdeklődök orvos után mert tudok olyanról is aki a végtelenségig húzza a dolgot mert császár ellenes.Habár nem indokolja a császárt a keloidra való hajlam én mégis ezért hajlanék felé, félek hogy a hasamon is kialakul de még mindig jobb mint a gáton.
Oké, így teljesen világos a problémád.
Én dr. Veresh Zoltánhoz járok és nagyon kedvelem, mert nem csak precíz, hanem emberséges is. Hét elején beszélgettünk a szülésről és közöltem vele, hogy az oxytocint meg se próbálja, mert nem fogok beleegyezni, mire azt mondta, hogy nem is akarta.
Aztán felhoztam a gátvédelmet is, hogy szeretnék, válasza: ez csak természetes, ő is így gondolta.
Szóval ezek tudatában én őt is merem ajánlani.
Viszont ha megteheted, akkor szerintem fogadj szülésznőt is, mert igazából ő vezeti le a szülést és ő az, aki a gátvédelemért felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!