Akinek szétnyílt a gátsebe, mikorra forrt össze teljesen? Mikor éltetek először nemi életet?
Július 13.-án! Nem akarok még nemi életet élni, csak érdekelt! Nekem nagyon szétnyílt, és még most sem forrt össze, pedig ugye több, mint 3 hete szültem! Remélem ez nem jelent rosszat, fokozatosan húzódik össze! Nem tudom másoknál, ez mennyi ideig tartott!
Köszönöm szépen a segítséged
Nekem még a kórházban szétnyílt, a doki így engedett haza :( Nagyon lassan forrt össze, egy kicsit be is gennyesedett és végül vadhúsos lett. Úgy emlékszem, hogy a 6 hetes kontrollra a 7. héten jutottam el, addigra már összeforrt a "lyuk", de még sokáig fájt a sebhely. Szexszel kb 2 hónap után próbálkoztunk, de még elég sokáig fájt az elején.
Azóta olvastam, hogy az aloe vera spray segíti a sebgyógyulást, kipróbálhatnád. Én csak kamilláztam a sebet, kár, hogy akkor még nem hallottam erről a spray-ről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!