4hetes vok, majdnem megszultem.a babamat siman,dr.no mar majdnem kiszedte,de a vege csaszzar lett... szeretnem ha leirnatok,ti mikor gyogyultatok megg teljesen.. a sebem neha faj meg.. felules stb megelegge kellemetlen.. mindenre kivancsi vagyok,a legkisebb aprosagokra is!:D Elore is koszonom!!:)
Kb 2 hónap volt amikor azt mondom,hogy már mindent tudtam úgy csinálni,mint előtte.8 hónapos a fiam,de még gyakran viszket és a közepe még piros a szélei már szép halványak.Az időjárásra mostanában kicsit érzékeny.
2012. aug. 3. 15:44
2/15 anonim válasza:
4-5 hét lehetett ,nagyon gyorsan gyógyult,picit fájt mikor hazajöttünk mert hozzá kellett szoknia a két pöttöm állandó emelgetéséhez,de semmi más extra nem volt,nincs sőt 20 hónapja volt de nyoma sincs:))
2012. aug. 3. 15:47
3/15 A kérdező kommentje:
De jo:) Koszonom a Valaszaitokat! hat akkor en meg messzebb vok.. de mar naprol napra jobb. inkabb a seb felett faj meg persze nem mozgok ugy mint ezelott:(
2012. aug. 3. 21:52
4/15 anonim válasza:
2 hónap nekem is, inkább este fájt nagyon, azóta ha jön vmi front, azt megérzem, és időnként nagyon viszket!
2012. aug. 4. 16:35
5/15 anonim válasza:
Gyorsan felépültem. Már a kórházból való hazajövetel után is lépcsőztem és semmi gond nem volt. Úgy Isten igazán otthon már soha sem fájt a heg és szépen be is gyógyult.
2012. aug. 4. 23:55
6/15 A kérdező kommentje:
nekem is este szar meg reggel:/ ejszaka ha forgolodok berandul a hasamban az izom,vagy begorcsoll.. talan ehez tudom hasonlitani azt az erzest.. sokszor olyan mintha langolna a seb kuvul vagy felette azt sem tudom.. hasra meg nem is mertem fekudni,pedig holnap leszunk 5hetesek... ti mikor fekudtetek hasra? meddig tartott mig belul is meggyogyultatok? mikor erezterek ugy h mar minden oke??
2012. aug. 5. 22:58
7/15 anonim válasza:
Szerintem műtéte is válogatja. Első császárommal lassan ment a felépülés, én is hetekig éreztem ezt a lángol, ég, szúr érzést. Most a második császárom volt 10 napja és alig érzem, hogy műtöttek. Jövök megyek egész nap. Alig fáj max nyomásra.
2012. aug. 6. 16:45
8/15 anonim válasza:
Kb 2 hónap után, de pl tornázni még sokáig nem tudtam.
2012. aug. 7. 18:50
9/15 anonim válasza:
Az első után sokáig (2 hónap) szenvedtem. Egyedül nem tudtam sem lefeküdni, sem kikelni az ágyból (SOS császár volt, így szétvágták a hasizmaimat).
A második után 1 héttel már futottam a nagy hóban (tervezett császár volt, és nem vágták az izmokat, csak vongáltak-széthúzták).
2012. aug. 7. 21:48
10/15 anonim válasza:
2 programozott császárom volt, mindkettő után pikk pakk felépültem. 4 napot voltam kórházban mindkettővel, de itthon már első perctől kezdve csináltam mindent ahogy előtte, persze picit visszafogtam magam, és a nehezebb dolgok a páromra maradtak. De pl hazajövetel utáni nap már autót vezettem és nem esett nehezemre.
Seb nekem már nem volt rajt műtét után 6. nap, akkor már csak a heg volt, az még csúnya piros volt, de mára már szépen elhalványodott (1,5 éve volt a második) Nyomásra még pár hétig érzékeny volt, de nem nyomkodtam, így nem fájt semmi :)) Szóval én a szerencsésebbek közé tartozom, mondhatom hogy a legnehezebb a 2. és 3. kórházi nap volt, utána rohamos volt a javulás, 2 hétre rá már nem is emlékeztem rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!