Hüvely nyilalás végbél körüli nyilalás, alhasi fájdalom, derékfájdalom lehet a szülés előjele? Teljesen kisugároz a lábamba is a fájdalom.
37 hetes vagyok, tegnap este kezdődtek ezek a tünetek?
Volt valakinek akinek így indult be a szülés?
Tegnap este nekem is ilyen tüneteim voltak. Pár napja már tapasztalok hasonlót, de tegnap sokkal erősebb volt. Már azt hittem, lesz valami... ;-) Hát nem.
39hkm
Szerintem ez még nem a szülés előjele. Csak ahogy már nagy a baba nyom itt is ott is és ezáltal mindenféle idegeket is nyom, ami kisugárzik minden felé. Én ilyesmit 35 hetesen kezdtem érezni (jó 1 hete).
Az első gyerekemnél úgy indult be a szülés, mintha hascsikarásom lenne és vele együtt egy kis hasmenésem is volt (hajnai 1 óra körül kezdtem járkálni a WC-re). Nem is nekem, hanem a férjemnek tűt fel, hogy egyre sűrűbben megyek, de már alig jött belőlem valami. Kérdezte is, hogy mennyi időnként vannak "hascsikarásaim"? Akkor még 40 percenként jöttek és szépen sűrűsödtek, de akkorra már semmi nem jött belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!