Hüvely nyilalás végbél körüli nyilalás, alhasi fájdalom, derékfájdalom lehet a szülés előjele? Teljesen kisugároz a lábamba is a fájdalom.
37 hetes vagyok, tegnap este kezdődtek ezek a tünetek?
Volt valakinek akinek így indult be a szülés?
37 hetes 5 napos vagyok, es mar a 34-35. het ota erzem ezeket a tuneteket. Szerintem sem feltetlenul jelenti azt, h szulni fogunk. Bar en mar nagyon orulnek neki, nagyon kivagyok. 2 napja mar annyira eros nyomas nehezedik a huvelyemre, vegbelemre, gatamra, h alig birok jarni. Lett gy fajdalmas aranyerem is. : (
Mindenkinek konnnyu, gyors szulest kivanok!
Na, voltam tegnap dokinál. Méhszáj 2222. A dokim szerint (meg ahogyan itt is olvasgattam) ebből bármi lehet.
Én mindenesetre újra leellenőriztem az összes csomagomat (szülős pakk, kórházi tartózkodós cucc, a meglévő csemeték 3 napi ruhája), reggel óta megy a mosógép a pici cuccaival (még csak most kaptam őket vissza....), délután nagyipari vasalás lesz. És várunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!