Sírtatok, amikor először megláttátok a babát? A párotok? Mit mondtatok neki?
Nos, a Ksifiam 9 hónapos és éppen a mellettem levő szobában alszik.
Az összes választ elolvastam és sírok :D Lehet mosolyogni rajtam :)
Szóval... abban a pillanatban amikor éreztem hogy kijön a legelső érzésem a megkönnyebbülés volt, és sóhajtottam egyet, és leraktam a fejem. Abban a pillanatban rám rakták a Kisfiam :) Fogtam , pici volt (3800gr :) ) és meleg, és kicsit ragadós, a fejemet alig tudtam felemelni így az arcát akkor nem láttam. Aztán levették Rólam, a Férjem elkísérte az öltöztetésre, emlékszem annyit mondtam neki: "fotózd ám!" :)
Engem közben összevarrtak, a Férjem közben visszajött a Kisfiúnkkal. Otthagytak minket a 2 órás megfigyelésre. A Férjem leült mellém a székre és elöszőr nem akarta odaadni a Kisfiamat :) Csak fogta és nézte, és mondta neki, hogy : "szia Kisfiam" :) (sírok)
Aztán odafektette mellém cicizni és Én csak néztem, hogy mennyire gyönyörű.
Akárkit hívtam fel sírtam. Az Anyukám volt az első akit a szülőszobáról felhívtam, sosem felejtem el: " Anya! Megszületett, és olyan szép" :)
Megmondom őszintén Engem az igazi érzelmek a második napon öntöttek el, a szülés napján nagyon fáradt voltam. Onnantól aztán minden nap bőgtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!