Hogy mondtatok el a dokitolnak hog csaszart szeretnetek?
Hogy reagalt? Mas a tarifa?
1/23 A kérdező kommentje:
Bocs az elirasokert telefonrol irkalok!:)
Kerek perec mond el a véleményed a korábbi szülésről és megkérdezheted, hogy lehetne e programozott szülésed. Általában többet adnak ezért az orvosnak de nem mindenki kéri.
2013. jan. 2. 19:24
Sztem csak egy olyan orvost kell találnod,aki ezt bevállalja!
Tarifát vagy mond,vagy ugyanannyi mintha hüvelyi uton szülnél.Amennyit gondolsz.Vagy magánklinika és fix tarifa...ajánlom a Maternityt...honlapon az ár!Korrekt és viszonylag olcsó és minőségi!Tapasztalatból...
Üdv.!
2013. jan. 2. 19:25
4/23 A kérdező kommentje:
A maternityn az elejeton gondolkoztam, csak nagYon ragaszkodom a dokimhoz :( es mar nagyon a vegen vagyok.. 34 het. A napokban szeretnek beszelni a dokival errol, az elejetol ezen gondolkozok..
Viheted a maternityre is,semmi probléma.Én a 36.héten mentem szerződni egy vidéki dokit vittem...
2013. jan. 2. 19:40
Esküszöm, nem kötözködni akarok, csak kíváncsi vagyok: miért jobb Számodra a császár?
2013. jan. 2. 19:46
7/23 A kérdező kommentje:
Mert a vagasokat jobban viselem mint a vajudast :)
Es nem volt fura h a dokit vitted? A doki nem erezte magatfurcsan? Megsem. Egy osszeszokott tarsasag. Meg ezen a verzion nem gondolkoztam.. De beszelek a dokimmal, hatha alapbol belemegy. Az uj korhazzal nincs bajom, vipbe mennek amugyis. De ugyerzem nem erzem a szulest most olyan jonak. Egyebkent meg mindig harantban van a lanyom.. Es menni se tudok olyan idegeket nyom, nem szandekozom igy szulni..
Bocsi, nem ezt várod... Első szülésem hüvelyi volt kisebb komplikációkkal, sokak szerint nehéz szülésem volt. A második progis császár eü okokból. 100-szor szülnék simán mint még egy császár. Sima szülés után bár fájt a sebem, de talpon voltam, császár után egy hétig nem tudtam kiegyenesedni, pedig nem hagytam el magam. Gondold át még...
2013. jan. 2. 19:52
9/23 A kérdező kommentje:
Volt mar mellplasztikam hasplasztikam. Tudom milyen amikor vagnak es melyen vagnak.. A szulessel nem volt gondom. 4 ora alatt megvolt a lanyom. Fajt a vajudas, idozites is rossz volt sajnos.. Nekem fajdalommentesebb es egyszerub a csaszar. Ismeremmagam azert merem ezt kijelenteni. Amugy mindenkinek mas! Van aki meg se erzi ugy, van aki meg borzasztoan eli meg..
Nem fura egyáltalán...ott működik ez simán hidd el.
Én megértelek,mindenki máshogy viseli a dolgokat,2 szülés sem egyforma.Engem császároztak,jól viseltem,másik csajszi nem viselte olyan jól...
2013. jan. 2. 20:02
Kapcsolódó kérdések: