Szolnokon mennyit kérnek/várnak a dokik a szülésnél?
Konkrétan Jakab Tamás érdekelne. De az általános "tarifákat" is szívesen olvasnám.
Előre kérdezzek rá, vagy majd adok, amennyit adok?
Miért mondod, hogy szíved szerint semmit sem adtál volna?
(mondjuk legszívesebben én sem adnék, hisz ez a dolguk - bár ha már fogadtam dokit, az is igaz, hogy akkor elvileg neki kell rendelkezésemre állnia a szülésnél...)
mert Mosonyi egy kretén. Eltörte a kisfiam kulcscsontját mert a marhája a 150 kilójával nyomta ki belőlem a gyereket.
Sajnos ő egy nagyon nem jó orvos...
Huhh, Te szegény... Vagyis a kisfiad. Aztán rendbejött, szépen meggyógyult?
Első szülésemnél a dokim belőlem is kinyomta a kis,lányomat, de kellett is siettetni a dolgot, mert nyakán volt a köldökzsinór.
És Te? Miért mondod a Svédre, hogy :( ? Annyit sem kellett volna adnod, vagy a Svéd nem jó?
Nagyon jó doki, csak sajnáltam kiadni azt a pénzt, mikor gyors szülésem volt, és addigra ért oda,mire bár a babám feje kinn volt:)
Persze elégedett vagyok vele,mindkettőt nála szültem.
Csak egyébként tényleg felháborító,hogy fizetned kell,hogy rendesen ellásanak, és foglalkozzanak veled:(
Ne már! Ez komoly? 100e -től??? Te rákérdeztél, hogy mennyi? Vagy honnan tudtad, hogy 100e-től?
Nekem tuti nincs ennyim...
De durva...
És mi van, ha megkérdezem, azt mondja, hogy pl. 120 ezer. Én meg annyit nem tudok fizetni. Akkor mi van? Keressek másik dokit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!