Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szolnokon mennyit kérnek/várna...

Szolnokon mennyit kérnek/várnak a dokik a szülésnél?

Figyelt kérdés

Konkrétan Jakab Tamás érdekelne. De az általános "tarifákat" is szívesen olvasnám.

Előre kérdezzek rá, vagy majd adok, amennyit adok?

2012. okt. 12. 07:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mosonyinál szültem (sajnos) rákérdeztem varratszedésnél, hogy mennyivel jövök, azt válaszolta hogy ez nem bolt... 50.000et kapott, de szívem szerint semmit se adtam volna...
2012. okt. 12. 08:59
 2/13 A kérdező kommentje:

Miért mondod, hogy szíved szerint semmit sem adtál volna?

(mondjuk legszívesebben én sem adnék, hisz ez a dolguk - bár ha már fogadtam dokit, az is igaz, hogy akkor elvileg neki kell rendelkezésemre állnia a szülésnél...)

2012. okt. 12. 09:26
 3/13 anonim ***** válasza:

mert Mosonyi egy kretén. Eltörte a kisfiam kulcscsontját mert a marhája a 150 kilójával nyomta ki belőlem a gyereket.

Sajnos ő egy nagyon nem jó orvos...

2012. okt. 12. 13:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Svédnél szültem 30 000 kapott:(
2012. okt. 12. 13:07
 5/13 A kérdező kommentje:

Huhh, Te szegény... Vagyis a kisfiad. Aztán rendbejött, szépen meggyógyult?

Első szülésemnél a dokim belőlem is kinyomta a kis,lányomat, de kellett is siettetni a dolgot, mert nyakán volt a köldökzsinór.

És Te? Miért mondod a Svédre, hogy :( ? Annyit sem kellett volna adnod, vagy a Svéd nem jó?

2012. okt. 12. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jó doki, csak sajnáltam kiadni azt a pénzt, mikor gyors szülésem volt, és addigra ért oda,mire bár a babám feje kinn volt:)

Persze elégedett vagyok vele,mindkettőt nála szültem.

Csak egyébként tényleg felháborító,hogy fizetned kell,hogy rendesen ellásanak, és foglalkozzanak veled:(

2012. okt. 12. 13:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Jakab az egyik legdrágább,én lassan egy éve szültek, akkor az ő tarifája 100e-től indult.
2012. okt. 16. 17:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Ne már! Ez komoly? 100e -től??? Te rákérdeztél, hogy mennyi? Vagy honnan tudtad, hogy 100e-től?

Nekem tuti nincs ennyim...

2012. okt. 16. 22:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem nála szültem,egyik ismerősöm viszont igen, ő is mondta, de. több helyről is ezt hallottam. Én is az egyik 100es dokinál szültem,rákérdeztem,megmondta hogy mennyi.Így a legtisztább.Szerintem kérdezd meg te is.
2012. okt. 16. 23:36
 10/13 A kérdező kommentje:

De durva...

És mi van, ha megkérdezem, azt mondja, hogy pl. 120 ezer. Én meg annyit nem tudok fizetni. Akkor mi van? Keressek másik dokit?

2012. okt. 17. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!