Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szolnokon mennyit kérnek/várna...

Szolnokon mennyit kérnek/várnak a dokik a szülésnél?

Figyelt kérdés

Konkrétan Jakab Tamás érdekelne. De az általános "tarifákat" is szívesen olvasnám.

Előre kérdezzek rá, vagy majd adok, amennyit adok?

2012. okt. 12. 07:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez hogy működik. Én pl úgy mentem a dokihoz,hogy tudtam 3éve 80e volt a tarifája,így nem lepődtem meg amikor 100e-t mondott.

Egyébként a szülésznő sokszor többet ér a dokinál.

2012. okt. 17. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
hát ne haragudjatok, de ez iszonyat nagy butaság Szolnokon ennyit adni egy orvosnak!!! Ha most lennék terhes KIZÁRT hogy fogadnék orvost! Egyik sem jobb a másiknál, az ügyeletes orvosnak is kötelessége ellátni! A szülésznők pedig nagyon jók Szolnokon, kár azt is fogadni.
2012. okt. 17. 13:26
 13/13 YinSu válasza:

Látom kicsit régen írtak már ide, de hátha olvassa valaki. Én 2014-ben sürgősségi császáron voltam Svéd dr-nál, volt fogadott orvosom, de nem ő. 40E-t szántam rá (nem gondoltam, hogy császár lesz), de sajnos úgy álltunk, hogy végül 30E-t tudtam neki adni, mert kellett a 10-es, hogy a Párom mindennap be tudjon hozzám autózni 1 óra távolságról.

Később se hozzá mentem, de 100 ezreket azért én se adnék ki. Szerintem pont a kismamák tornázzák fel az árakat. Mert ha nem adnák meg, akkor ugyan mi lenne?

Szülésznőkről meg annyit, hogy azt nem fogadtam, de le se tojtak, úgyhogy lehet, hogy vannak jó szülésznők Szolnokon, de ezt csak pénzért mutatják ki...

2015. dec. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!