Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem tudok hálapénzt adni, mit...

Nem tudok hálapénzt adni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Első szülésemnél nem volt fogadott orvosom, másodiknál felkértem egy orvost, hozzá jártam terhesség alatt, szülés után pedig odaadtuk a pénzt! Nem mondott összeget, 50 ezret kapott...

Most nem állunk jól anyagilag, de ugyanúgy ehhez az orvoshoz járok, viszont szüléshez nem akartam felkérni, mert nem tudok fizetni neki... Viszont mivel programozott császárom lesz beírt arra a napra mikor ő van ügyeletben... Elég kellemetlen, mit tegyek?

Anyósom azt mondja ne adjak úgysem akarok több gyereket (ez igaz is) agy nem kell vele találkoznom többet...

De ha nőgyógyászati gondom lesz egyszer akkor jó lenne nem kerülgetni az orvosomat aki egyébként nagyon rendes volt velem mindig!

2013. júl. 1. 10:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Én nem adtam egyorvosnak sem hála pénzt!
2013. júl. 1. 16:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia, mi sem álltunk jól anyagilag a babánk születésekor, és ezt meg is mondtuk az orvosnak. Egyáltalán nem vette rossznéven. A férjem asztalos, ezért felajánlottuk neki, hogy amennyiben asztalos munkára van szüksége, szóljon, és megoldjuk :) A gesztus megvolt, pénzt nem kapott. Azóta is hozzá járok, nem érzem magam sem én kellemetlenül, sem ő.
2013. júl. 1. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!