Siófokon szeretnék szülni, a Bata doktornál. Mennyi hálapénzt szoktak neki adni?
Szia!
Annyian és olyan nagyon sztárolják mostanában a Batát, hogy le kell írnom személyes tapasztalatomat. Én nála szültem mindkét gyerekemet. Második gyerekemmel terhességi cukorbetegségem volt. 5 kiló fölötti súllyal született természetes úton!!, melynek eredménye vállelakadás, újraélesztés és maradandó idegkárosodás lett. Mindez azért, mert trehány volt a hozzáállása az egészhez. Többször mondtam neki, hogy úgy érzem nagy a gyerek, de ő csak legyintett minden alkalommal. Felelőssége szerinte semmi, ő állítja mindent megtett. Mindenki döntse el maga... JA! És magánbetege voltam végig!!! Az újraélesztés pedig a gyerekem 3 éves korában derült ki! A papírok nem teljesen egyeztek. Amit én kaptam és a kórháziak. Ez a szülés még Fehérváron történt. A pénz az istene és egyre több rá a panasz. Szakmailag akkor jó, ha a gyerek magától is kibújna és nincs semmi komplikáció...emberileg nulla. Ez az én véleményem és a személyes tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!