Csaszaros szules utan menni halapenzt szoktak adni? Es kinek mennyit?
Vidék, osztályvezető főorvos:
Sosem mondta, hogy mennyit kér. Van magánrendelése, de sosem hívott minket oda. 9 hónap alatt csak a kórházban találkoztunk, sosem kért pénzt a vizsgálatokért.
Persze, érdeklődtünk mástól. Azt mondták, hogy 100ezer a tarifája. Mi annyit is adtunk + egy 50 ezer forintos italt. Tehát összesen 150 ezer forint értékben.
Mi nagyon megvoltunk vele elégedve. 24. hetesen bekerültem a kórházba, mert megindult a szülés, úgy tartották vissza. Én nem értem el az orvosom, mert ki volt kapcsolva a telefonja, mikor hívtam. Befektetésem után 2 nappal bejött hozzám és sűrű bocsánat kérés közepette közölte, hogy éppen síelni volt, mert elment szabadságra. Nekem leesett az állam és a pofám égett, hogy mégis bejött hozzám, mikor én egy szóval se kértem tőle. Őt a kórházból utolérték és így tudta meg, hogy bent fekszem.
Minden vizsgálat alkalmával precíz volt, ha kellett 2-3 órákat beszélgettünk a terhesség alatti dolgokról, vérképről, stb. Ő sosem 'rohant', mint a többi ott dolgozó orvos.
Császár után (pénteki nap) jött vagy 4× gratulálni. Elmondta, hogy mire számítsak. Ha gondom van, hívjam nyugodtan és bejön 7végén is. Semmi bajom nem volt, szombat és vasárnap is megjelent reggel és délután is és átnézte a kartonom, érdeklődött a hogylétem felől.
6 hetes kontroll előtti héten ő hívott fel, hogy betudnék-e menni hozzá vizsgálatra. Ráadásul most hívott pár napja, hogy esedékes a következő vizsgálat.
Egyszóval.. nekem az orvosom minden pénzt megér(t)!!!
Mi a dokinak adtunk 120.000-at,meg egy piát, szülésznőnek 60.000-at és az altatósdokinak 10.000-et meg egy bort.
de sztem általában csak a dokinak szoktak adni.
4. vagyok:
Szolnokon lakunk jelenleg. Itt is szültem.
Egyébként én senki mást nem fogadtam fel, nem is akartunk. És nem is fizettünk másnak semmiért sem.
1-1 doboz csokit kaptak az uh-s hölgyek a 9 hónapi segítségükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!