Igaz, hogy császáros szülés után a következő szülésnél nem adhatnak oxitocint?
Igaz!
Barátnőmnek első császár volt,másodiknál próbálkoztak simán.Ki is tágult,de sajnos nem haladt előre a gyerek a szülőcsatornában,így vitték császárra.Kiderült,hogy valami repedése is lett a méhén,úgyhogy amúgy is meg kellett volna műteni.Szerencse,hogy nem lett semmi baj.
Sajnos az én dokimnak nem ez véleménye. Sima szülésnek indulunk neki januárban pedig 3 éve császárral szültem. :(
Az enyém azt mondta nála már rengetegen megszültek minden gond nélkül császár után persze a végén figyeljük majd a heget meg, hogy hogy vagyok meg a baba hogy van de sajnos nagyon jól vagyok, a hegem sem érzem egyáltalán. Az első azért lett csaszis mert bár nagyon nehezen kitágultam (16óra szenvedés után) a baba nem jött le.
Nekem SOS császár volt az első, most a második ismét császár lesz, programozott, az én dokim nem mondta, hogy szenvedjünk egy kicsit a műtét előtt. Bár nem vagyok császárpárti, és nagyon félek tőle, nem értem, hogy miért nem döntheted el TE egyedül, hogy milyen szülést szeretnél. Számomra ez elég kiábrándító.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem kaphatsz oxitocint. :(
Nálunk sem adnak, mert félő, h a méh nem bírná a mesterséges fájást.
Nekem tök fura olyat olvasni, h vki császárt szeretne másodszorra is. én nagyon szerettem volna sima szülést, azt az élményt, ahogy kibújik a kicsi és rám rakják ... mondtam is az orvosnak h sima szülést szeretnék másodszorra, de nekem sajnos nagyon fájt a hegem így 10 óra vajúdás után császár lett.
Persze ezzel nem ítéllek el, az előző rossz emlék miatt megértelek, meg persze a baba a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!