Szülés után gyenge a nő? Mennyi vért veszit kb egy sima szülésnél?
Hát azért 2liter vér biztos nem ment el. :)
16 óra vajúdás után (egész éjjel ment) végre megszületett a lányom. 2 órát feküdtem és mentem zuhanyozni. Picit fáradt voltam, de semmi extra. Alhattam volna, de nem ment olyan izgatott és boldog voltam.
a 2 l kicsit sok szerintem :D
Én pörögtem mint állat :D:D:D:D
nem tudtam a seggemen maradni.Mikor elvitték a lányom elmentem wc-re aztán a korterem és le-fel sétáltam egész éjjel :D
Szerintem is sok a 2L, bár azt írtad annyi is elmehet, lehet. Hála Isten nálam egyszer sem volt így. MIndkétszer felkeltem amint lehetett (2-3 óra), nem kellett segíteni semmiben. Én hordtam a kaját aznap (hajnali 6kor lett meg a lányom 4 óra vajúdás után) az előtte napi császárosoknak.
Az ikreknél (ők 2 óra alatt születtek simán, délután negyed 2 kor és 3 perccel később), két óra után felkeltem, kora este jöttek a lányomék, már az ölemben tartottam a folyosón. Nem volt gond, igaz csak 10 kg volt. Nem mondom hogy nem voltam fáradt, de inkább másnap, mert egész éjjel utófájásaim voltak, azt hittem bennem hagyták a harmadik babát. :-) De nem. Lányomnál ilyen fájdalmam nem volt.
Nekem a papírra az volt írva, h 400ml volt a vérveszteség.
Én utána napokig nagyon gyenge voltam, és szédültem, de ez normális. Rengeteget kell inni!!!!
Én is magam mentem wc-re szülés után, de nagyon szédültem. Azért jobb volt, ha kapaszkodtam, mert bármikor eleshettem, elájulhattam volna.
Bár hozzáteszem, nem bírtam a fenekemen ülni, pörögtem belül az izgatottságtól.
szülés után egyedül mentem wc-re, de ketten hoztak ki, mert elájultam
az azutáni héten is gyenge voltam, ilyenkor még pihenni kell mindenképpen, hogy gyorsabban regenerálódjon a test
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!