Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után gyenge a nő?...

Szülés után gyenge a nő? Mennyi vért veszit kb egy sima szülésnél?

Figyelt kérdés
Én ugy hallottam,hogy 2l vér is elmehet és utána pár napig gyenge a nő és fáj neki mindene.Igaz ez?
2011. aug. 18. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért 2liter vér biztos nem ment el. :)

16 óra vajúdás után (egész éjjel ment) végre megszületett a lányom. 2 órát feküdtem és mentem zuhanyozni. Picit fáradt voltam, de semmi extra. Alhattam volna, de nem ment olyan izgatott és boldog voltam.

2011. aug. 18. 21:16
 2/13 judavi ***** válasza:
100%
A dokim azt mondta hogy normál szülésnél kb 4 dl a vérveszteség, császárnál több. Én nagyon fáradt és álmos voltam szülés után, de 20 órát vajúdtam...
2011. aug. 18. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

a 2 l kicsit sok szerintem :D

Én pörögtem mint állat :D:D:D:D

nem tudtam a seggemen maradni.Mikor elvitték a lányom elmentem wc-re aztán a korterem és le-fel sétáltam egész éjjel :D

2011. aug. 18. 21:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok a 2L, bár azt írtad annyi is elmehet, lehet. Hála Isten nálam egyszer sem volt így. MIndkétszer felkeltem amint lehetett (2-3 óra), nem kellett segíteni semmiben. Én hordtam a kaját aznap (hajnali 6kor lett meg a lányom 4 óra vajúdás után) az előtte napi császárosoknak.

Az ikreknél (ők 2 óra alatt születtek simán, délután negyed 2 kor és 3 perccel később), két óra után felkeltem, kora este jöttek a lányomék, már az ölemben tartottam a folyosón. Nem volt gond, igaz csak 10 kg volt. Nem mondom hogy nem voltam fáradt, de inkább másnap, mert egész éjjel utófájásaim voltak, azt hittem bennem hagyták a harmadik babát. :-) De nem. Lányomnál ilyen fájdalmam nem volt.

2011. aug. 18. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez változó,én nem tudom mennyi vért vesztettem de nagyon sokat mert nagyon rosszul lettem és vérnyomást sem tudtak mérni!Másnap kaptam is vért,2 nap múlva voltam csak jobban!Hozzáteszem nagyon nehéz szülés volt,vákummal!
2011. aug. 18. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem a papírra az volt írva, h 400ml volt a vérveszteség.

Én utána napokig nagyon gyenge voltam, és szédültem, de ez normális. Rengeteget kell inni!!!!

2011. aug. 19. 07:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Én rohadt gyenge voltma, mind a 2 szülés után (ájulás határán, extre vérveszteség)), a második után kaptam 2 egység vért.
2011. aug. 19. 08:12
 8/13 anonim ***** válasza:
23 órát kínlódtam, mire megszültem. Hát a fáradtság ellenére éber lettem, de fizikailag... úgy raktak át másik ágyra, mert alig tudtam megmozdulni.
2011. aug. 19. 08:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is magam mentem wc-re szülés után, de nagyon szédültem. Azért jobb volt, ha kapaszkodtam, mert bármikor eleshettem, elájulhattam volna.

Bár hozzáteszem, nem bírtam a fenekemen ülni, pörögtem belül az izgatottságtól.

2011. aug. 19. 10:37
 10/13 anonim ***** válasza:

szülés után egyedül mentem wc-re, de ketten hoztak ki, mert elájultam

az azutáni héten is gyenge voltam, ilyenkor még pihenni kell mindenképpen, hogy gyorsabban regenerálódjon a test

2011. aug. 19. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!