Első szülésemnél nem volt fogadott orvosom, másodiknál felkértem egy orvost, hozzá jártam terhesség alatt, szülés után pedig odaadtuk a pénzt! Nem mondott összeget, 50 ezret kapott...
Most nem állunk jól anyagilag, de ugyanúgy ehhez az orvoshoz járok, viszont szüléshez nem akartam felkérni, mert nem tudok fizetni neki... Viszont mivel programozott császárom lesz beírt arra a napra mikor ő van ügyeletben... Elég kellemetlen, mit tegyek?
Anyósom azt mondja ne adjak úgysem akarok több gyereket (ez igaz is) agy nem kell vele találkoznom többet...
De ha nőgyógyászati gondom lesz egyszer akkor jó lenne nem kerülgetni az orvosomat aki egyébként nagyon rendes volt velem mindig!
Légy vele őszinte! Mondd meg egyenesen, hogy nsgyon hálás vagy azért, hogy az ügyeleti idejében vállalja a műtétedet, és nagyon jó érzés, mert biztonságban érzed így magad, de nem álltok úgy anyagilag, hogy meg tudd köszönni más módon is. Én megmondanám, és továbbra is hozzá járnék. Nem szégyen ez, három gyerek után nem is fog rajta meglepődni, szerintem. Így korrekt. Nem szeretem a gerinctelen elsunnyogást.
2013. júl. 1. 10:11
2/12 anonim válasza:
egy 10-est sem tudsz neki adni? nem kell 50, a lényeg ugye a hála...
2013. júl. 1. 10:12
3/12 anonim válasza:
Ha nem mondott összeget, akkor annyit adsz, amennyit gondolsz. Egy doboz bonbonnal vagy egy üveg itallal is meghálálhatod. Ha viszont mond összeget, akkor mondd el neki, hogy sajnos nem álltok úgy anyagilag.
2013. júl. 1. 10:34
4/12 anonim válasza:
vagy összeállíttatsz egy csomagot, boltban, nem tudom mennyibe kerülnek ezek... csokival, meg ilyen dolgokkal amit bele szoktak rakni...
2013. júl. 1. 10:43
5/12 anonim válasza:
Te most ennél a babánál nem kérted meg őt, mint fogadott orvost, így tehát nem is tartozol neki semmivel. Én ugyanígy vagyok, mint te, csak nekünk a második baba.
2013. júl. 1. 10:44
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. júl. 1. 10:55
7/12 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, amit az első mondott. Mondd meg neki, hogy hálás vagy neki, de nem tudod felkérni, mert nem tudod meghálálni.
Egyébként ha normális a doki, úgy is azt fogja mondani, hogy nem probléma. Hiszen úgy is ügyeletes lenne...
2013. júl. 1. 10:59
8/12 anonim válasza:
Szerintem is őszintém mondd meg neki, hogy hálás vagy, hogy beírt magához, de most nem tudsz neki ezért fizetni, ha így nem vállal akkor írjon be máshoz (de szerintem nem lesz gond neki).
2013. júl. 1. 11:07
9/12 anonim válasza:
Szerintem is beszélje vele és mond el neki, hogy nem álltok úgy anyagilag, hogy tudj neki adni pénzt.
2013. júl. 1. 11:50
10/12 anonim válasza:
ez vicces,ha nem adsz neki pénzt akkor nem végzi el a műtétet?????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!