Pécsett, a Szülészeti Klinikán fogadott orvosnak mennyi hálapénzt illik adni?
van egy ilyen kimondatlan dolog, hogy a magánrendelés 10x-esét kell adni.
kell...na ez meg egy olyan dolog, h ha kevesebb sem fut utánad h hé ez kevés...annyit adj amennyit tudsz,gondolsz. nem kell tulzásokba esni.
én anno 7ezerért jártam/alkalom és szintén császárral végződött a szülésem. mi 250eurót adtunk az orvosomnak.
most ujra nála fogok szülni, valsz ujra császár lesz...most nem magánba járok hozzá, hanem sztk-ba. kb most is 70E ft-ot tervezek adni a 6hetes kontrollon.
én az egyszeri anyasági segélyt (ami 64E ft körül van) szánom rá, +kiegészitjük kb 10.000Ft-al...:)
Ez a 10x annyi dolog függ sok mindentől. Akárkivel beszéltem és magánrendelésre járt, nem adott annyit. 30-60 között inkább. Én 7000 Ft-ot fizettem a rendelésen, a doki 40 percet volt bent a szülőszobán (elég gyorsan szültem), a gátvédelem sikerült, szóval nem láttam indokoltnak 70e Ft-ot adni neki. Neki nincs tarifája, így egy drágább bort és 45e Ft-ot kapott. Nem hinném, hogy kevesellné...
Császárnál biztosan többet adtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!