Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segítene valaki, aki még...

Segítene valaki, aki még ébren van? Van olyan, hogy valakinek egyből kb.5 perces fájásokkal indul meg a szülés? És mi számít rendszeres 5 percesnek?

Figyelt kérdés
Kb. 1 órája figyelem a fájásokat, és 4-6 percenként jönnek, és kb. 1 percig tartanak. De egyből így kezdődött, nem volt ritkábban, csak 1-2 jött később. Közben fél órája távozott a nyákdugó. Most nem tudom, hogy rohanjunk-e pánikszerűen a kórházba,vagy 1-2 órát még figyeljem, hogy változik-e a helyzet. Kádba ülni nem merek, mert kicsit vérezgetek, mióta a nyákdugó elment.
2009. okt. 13. 02:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok:)
2009. okt. 27. 09:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a garatulációkat, aranyosak vagytok! Akkor most át is térhetek a babás oldalra, ha nincs gondom, akkor is hasznos lehet olvasgatni :-)
2009. okt. 27. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

6. válaszoló vagyok.

Nagyon nagy gratulációt küldök a kisbabátokhoz!!!

Olyan jó olvasni már az ilyeneket!!!

Én is alig várom hogy átessünk ezen a szép dolgon és megírhassam itt hogy megszületett a pici fiúnk.Még 2 hetünk van hátra és türelmetlen vagyok!!!!!

Ahogy olvasgatom némelyik anyukát hogy megszületett a kisbaba tisztára úgy tűnik innen olvasva hogy hipp-hopp megvan egy kis élet,de tudom ez azért nem olyan egyszerűen működik.

Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!

2009. okt. 27. 13:47
 14/14 A kérdező kommentje:

El sem hinnéd, milyen hamar elrepül az a 2 hét! Utána pedig már minden nap tartogat valami új csodát :-) Számomra néha még mindig felfoghatatlan, hogy már nem az érkezését várom izgatottan, hanem itt van velem a maga valójában-már több, mint 2 hete!

Sok boldogságot Nektek is!

2009. okt. 30. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!