Segítene valaki, aki még ébren van? Van olyan, hogy valakinek egyből kb.5 perces fájásokkal indul meg a szülés? És mi számít rendszeres 5 percesnek?
Szia!
Szerintem már anyuka vagy:)
nekem az első babánál volt így, 4 percesekkel kezdtük, éjjel fél 12 től, és hajnali 1 45-re meglett a babó. ( gyorsak voltunk nagyo:):):))
Minden jót Nektek!
Ha lesz időd írd meg, hogy , hogy volt:)
Szia!
Na mizu?Szerintem már megszülhettél mert látom nem írtál választ!
Remélem könnyű szülésed volt!Majd írd meg!
Minden jót!
Remélem, van még olyan válaszoló, aki olvassa, amit írok! Igen, még aznap megszületett a kislányom, ezért is nem válaszoltam ilyen sokáig. A kérdés kiírása után még vártam picit, aztán elmentem zuhanyozni, hátha kiderül valami. Mire kijöttem a fürdőből, már szabályos 3 perces fájásaim voltak, így már nem volt kérdés, hogy indulunk-e a kórházba. Hajnali 5-re értünk be, és délig maradtak a 3 percesek, akkor burkot repesztettek, amitől sűrűsödtek a fájások. Sajnos még óráknak kellett eltelni, mire 18:25-kor vgre világra jött a pici lányunk. Szóval a 3 perc nem jelentette azt, hogy gyors lesz a szülés, mert 18 óra volt összesen. :-)
Köszönöm a kedves válaszokat és jókívánságokat így utólag is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!