Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtti szőrtelenítés?...

Szülés előtti szőrtelenítés? Alább sorolom a kérdéseket.

Figyelt kérdés

A szülésznő azt kérte, hogy legyen meg, mire a kórházba érünk. Mindent szőrözzek le? Mennyivel előtte érdemes? (Egyébként nem szoktam, és bármelyik nap indulhat a szülés...) Mivel oldottátok meg? A sima borotvával félek, hogy megvágom magam / férjem vág meg, ha ő csinálja. Eszembe jutott a hajnyíró gép, illetve valahol olvastam, hogy az illető szőrtelenítő krémmel csinálta. Ezt az utóbbit lehet vajon nyitott méhszájjal is?

Előre is köszönöm. :)

2013. jún. 19. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De miért nem adnak beöntést??? Nem is értem... Manapság már alapvető...
2013. jún. 20. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez melyik kórház? Elég érdekes, nincs beöntés sem és megmondják, hogy borotválkozz otthon.. Jobb itthon ha meg tudod csinálni, de én is tartok tőle, hogy nem fog menni, egyébként is nehéz. Itt azt mondta a szülésznő, hogy éppen csak a gát környékét borotválják le, de gondolom ez is mindenhol változó.
2013. jún. 20. 22:39
 13/13 A kérdező kommentje:

SOTE II., de szerintem ez a szülésznőn múlik. Bár, mintha korábban a doki is azt mondta volna, hogy nem szoktak adni. A szülésznő azt mondta, semmi értelme nem volt.

Keresztanyám is szülésznő volt, ő azt mondta, hogy hivatalosan már nem is lenne szabad a kórházban borotválniuk. Ehhez képest az egyetemen tanítják nekik, hogy hogy kell. Ezt rakja össze valaki...

2013. jún. 21. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!