Szülés előtti szőrtelenítés? Alább sorolom a kérdéseket.
A szülésznő azt kérte, hogy legyen meg, mire a kórházba érünk. Mindent szőrözzek le? Mennyivel előtte érdemes? (Egyébként nem szoktam, és bármelyik nap indulhat a szülés...) Mivel oldottátok meg? A sima borotvával félek, hogy megvágom magam / férjem vág meg, ha ő csinálja. Eszembe jutott a hajnyíró gép, illetve valahol olvastam, hogy az illető szőrtelenítő krémmel csinálta. Ezt az utóbbit lehet vajon nyitott méhszájjal is?
Előre is köszönöm. :)
SOTE II., de szerintem ez a szülésznőn múlik. Bár, mintha korábban a doki is azt mondta volna, hogy nem szoktak adni. A szülésznő azt mondta, semmi értelme nem volt.
Keresztanyám is szülésznő volt, ő azt mondta, hogy hivatalosan már nem is lenne szabad a kórházban borotválniuk. Ehhez képest az egyetemen tanítják nekik, hogy hogy kell. Ezt rakja össze valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!