Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék szőrteleníteni?
A hónaljamat és a lábamat szeretném szőrteleníteni.Félek erről beszélni vele, nem tudom hogyan kezdjem el. Nem szeretném titokban csinálni.
14/l
"Anya figyelj,az van,hogy leszeretném szedni a szőrt a hónaljamról és a lábamról"
Kezdetnek ez is megteszi:)
Úgy pl, hogy
"anya, tudunk beszélni? Szeretnék szőrteleníteni itt és itt, mert zavar. Van valami jó ötleted, hogy hogyan csináljam, tudsz segíteni?"
Nyilván nem fog érte megharagudni :)
De valamiért nagyon izgulok, és amikor már úgy döntök, hogy na, most megkérdezem-akkor sincs bátorságom. :(
De mindenkinek ment a zöld kéz :)
én megértem a kérdező aggályait, én anyám (52) eléggé maradi e téren, nem szőrtelenített soha! szerinte nem kell igazodni ehhez az "új divathoz", hogy szedjük le a szőrt, még nyáron is strandra így jár, (amit amúgy eléggé szégyenlek helyette is)
én 12 évesen kezdtem szőrteleníteni, korán érő típus is voltam, meg barna hajú, de emlékszem, hogy anyám teljesen kiakadt rajta, hogy kislány létemre mit művelek már :D
én nem tudtam volna úgy szoknyába lenni nyáron, hogy szőrös a lábam
szia:) ugyanugy aggodtam ezen mint te,csak kb 12-13 evesen:) en ugy csinaltam,hogy a boltba odamentem a polchoz,folkaptam egy szortelenitokremet es odavittem anyanak hogy: anya nezd,kiprobalhatom?
azota nincsen semmi kellemetlen erzesem. ez olyan mint az elso melltarto,vagy betet\tampon megvetele. eloszor kicsit kinosan erzed magad,de edesanyad tuti nem fog erte megvetni. egyszer kell tulesni rajta,utana mar nem lesz gazos. sok sikert:)) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!