Kismamák! Ti hogyan mentetek szülni? Borotváltatok odalent, vagy csak igazítottatok? Vagy teljesen leszedtétek? Vagy egyáltalán mit javasoltok? Mit tapasztaltatok? Odabent mennyire borotválnak? egy nem soká szülő km
Most még látom a lenti részt, de bikinivonalba szőrtelenítek:)
14hkm.
2012. nov. 9. 18:00
2/19 anonim válasza:
Én a 37. héttől bennt feküdtem. Végül programozott császárom lett. Előző este teljesen leborotváltam, de gondolom kicsit viccesre sikerült, mert megigazították.
Könnyű szülést.
2012. nov. 9. 18:00
3/19 anonim válasza:
2-es vagyok.
Mivel nekem császár volt, így inkább a has alatt közvetlenül borotválta a csaj.
2012. nov. 9. 18:01
4/19 anonim válasza:
Mivel egyébként is szőrtelenítek, így szülni is úgy mentem. Ha nem szoktál szőrteleníteni, javaslom, hogy szülés előtt inkább vegyél egy tubus szőrtelenítő krémet és szőrteleníts otthon. Kíméletesebb, mint a borotva, ráadásul a szőrbenövés esélye is sokkal kisebb, mint borotválás után.
2012. nov. 9. 18:07
5/19 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy krémet terhesen nem szabad.
2012. nov. 9. 18:08
6/19 anonim válasza:
Miért ne szabadna krémet? Ez most meglep, honnan veszed ezt?
2012. nov. 9. 18:15
7/19 anonim válasza:
en kopasz barackkal mentem szulni a ferjem borotvalt le jobb volt a gyerekagyban es nem biztam a korhazban inkab a sajat ferjem borotvaljon mint valaki idegen.
2012. nov. 9. 18:29
8/19 anonim válasza:
Abban a kórházban ahol szültem mindenképpen borotválnak, és én is mint az utolsó, inkább a férjemre bíztam, inkább ő frissen bontott borotvával mint egy idegen nő ki tudja mivel ilyen kényes helyen...
2012. nov. 9. 18:41
9/19 anonim válasza:
Én kozmetikushoz járok rendszeresen gyantáztatni,úgyhogy teljesen leborotválva mentem.
2012. nov. 9. 18:42
10/19 anonim válasza:
Jobban jársz, ha megcsinálod otthon sajna... :(
Én hétfőn borotválkoztam, és csütörtökön szültem, gondoltam az a pár mm, amit 3 nap alatt nőni tud, csak nem zavar mondjuk gátvarrásnál...tévedtem :(
Nagyon aranyos volt a csaj, de hát simán vízzel leborotválni azt az intim területet...hát kicsit összerezzentem, pedig tényleg alig kellett megigazítana, nem több centis dzsungelt :)
Egyébként szerintem a gát környékére koncentrálnak főleg, max bikinivonal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!