Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtti intim szőrtelení...

Szülés előtti intim szőrtelenítés?

Figyelt kérdés
Kismamák! Ti hogyan mentetek szülni? Borotváltatok odalent, vagy csak igazítottatok? Vagy teljesen leszedtétek? Vagy egyáltalán mit javasoltok? Mit tapasztaltatok? Odabent mennyire borotválnak? egy nem soká szülő km

2012. nov. 9. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia! Első babánál a férjem leborotvált mikor kezdődtek a fájások. Másodszor NST-re mentem és benn kellett maradnom, indítottak pár mm-es volt, nem úgy készültem, hogy szülök, de békén hagytak. Ez Sz.helyen volt. Szerintem ha érzed, hogy itt az idő próbáld meg otthon lehúzni,de ha nem akarod az se baj.

Könnyű szülést!

2012. nov. 9. 19:09
 12/19 anonim válasza:
48%
Konyhanyelvre lefordítva: A szőrtelenítőkrémet azért nem ajánlják, mert vegyi anyag, és ha csak épp ésszel végig gondolod.. a szőr egy elég kemény "anyag".. ahhoz hogy ezt eltávolítsa a bőrödről, ahhoz "le kell marnia" kell... és a krém nem válogat, hogy "csak a szőrszálat teszem tönkre, a bőröd neeem..." A másik, hogy szinte ugyanazon az elven működik mint a borotva, nem lesz tartósabb... Ugyhogy ha a kettő közül kell választani, akkor a borotva ajánlatosabb. De ha ajánlhatom, menj el egy ügyes kezű kozmetikushoz.. Az én kismamáim mindig úgy jöttek vissza hozzám, hogy egy ujjal/borotvával sem nyúltak hozzájuk, mert mindent leszedtem amit lekellett nekik.. Sok szerencsét és gyönyörű babát kívánok! :)
2012. nov. 9. 21:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszokat! Kedves 12-es! Megkérdezhetem, hogy hol laksz/dolgozol?
2012. nov. 9. 21:40
 14/19 anonim válasza:
Privátban meg is írtam. :)
2012. nov. 9. 22:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak igazítanom kellett, terhesség alatt is figyeltem rá, hogy rendben legyen, mert nem szeretem, ha szőrős. A kórházban nem is csináltak vele semmit, megfelelt nekik úgy ahogy volt. Pécsett szültem.

6 napos kislány anyukája

2012. nov. 10. 07:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Most a 3. szülésemnél mielőtt a kórházba indultam lezuhanyoztam és akkor gyorsan látatlanban leszedtem amit tudtam. Előtte gyantáztattam 3 héttel, így nem volt vészes, de a gátnál így is borotváltak. Engem mondjuk egyáltalán nem zavart.

Az első szülésemnél már nem emlékszem hogy volt (2006-ban), a második meg indított volt, így rá tudtam készülni.

2 kisfiú és szintén egy 6 napos kislány anyukája :)

2012. nov. 10. 14:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi! A két utolsó anyukának szívből gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot kívánok a Picúrokhoz:)
2012. nov. 10. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
34%
Ép ésszel végiggondolva egy egyszeri krémhasználat nem teszi tönkre a bőrt. :-) Azt pedig, hogy tartósabb lenne, nem írtam, ezt biztosan valaki más hozzászólására reagáltad.
2012. nov. 10. 15:52
 19/19 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, köszönöm! Neked meg könnyű szülést és jó babázást! :)
2012. nov. 10. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!