Szülés előtti intim szőrtelenítés?
Szia! Első babánál a férjem leborotvált mikor kezdődtek a fájások. Másodszor NST-re mentem és benn kellett maradnom, indítottak pár mm-es volt, nem úgy készültem, hogy szülök, de békén hagytak. Ez Sz.helyen volt. Szerintem ha érzed, hogy itt az idő próbáld meg otthon lehúzni,de ha nem akarod az se baj.
Könnyű szülést!
Szia!
Csak igazítanom kellett, terhesség alatt is figyeltem rá, hogy rendben legyen, mert nem szeretem, ha szőrős. A kórházban nem is csináltak vele semmit, megfelelt nekik úgy ahogy volt. Pécsett szültem.
6 napos kislány anyukája
Most a 3. szülésemnél mielőtt a kórházba indultam lezuhanyoztam és akkor gyorsan látatlanban leszedtem amit tudtam. Előtte gyantáztattam 3 héttel, így nem volt vészes, de a gátnál így is borotváltak. Engem mondjuk egyáltalán nem zavart.
Az első szülésemnél már nem emlékszem hogy volt (2006-ban), a második meg indított volt, így rá tudtam készülni.
2 kisfiú és szintén egy 6 napos kislány anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!