Hogyan történik egy lézeres szőrtelenítés? Mennyi ideig tart? Mennyibe kerül? És lehetséges-e egyáltalán terhesen szemérem dombon és bikini vonalon? Tapasztalatokat írnátok nekem?
Ja, egyébként nem termel hormonokat a szervezet a kezelés alatt, és hosszú tàvon jó befektetés. :) Csak nem àllapotosan.
Cukorpasztàt próbàltad màr? Esetleg luffa szivaccsal dörzsölni a bőrt mikor kezd kinőni a szőrszàl? Mivel azért gyullad be ugyebàr, mert ott a szaru amitől nem tud kibújni a szőr...
Van még egy típusú tartós szőrtelenítés, azt enzimekkel csinàljàk, de terhesség kizàró ok itt is.
Az 5 perc mondjuk elég gyors. Alapos volt?
Kifejezetten ilyen kezeléseket végző szalonban voltatok?
Egyébként szakember nem végezhet ilyen àllapotban kezelést. És még sok-sok kontraindikàciója van, amiről előtte nyilatkozni kell és alàírni egy papírt amivel vàllalod - esetleg kontraindikàció ellenében is - a kezelést. Elég sok emberen nem végezhető.
Szóval nagyon-nagyon oda kell figyelni, mert egy ilyen géppel bizony lehet kàrt okozni ha nem hozzàértő ember kezeli. Sajnos talàlkoztam màr ilyen emberekkel.
Nekem is érzékeny a bőröm, de szőrtelenítő krémtől még sosem gyulladt be. Már próbáltad a krémet?
Esetleg megpróbálhatod szülés előtt nagyon rövidre lenyírni a szőrt, hogy ne borotválják le.
Én semmi esetre sem kísérleteznék a helyedben terhesen lézeres szőrtelenítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!