30 hetes vagyok! A szemérem csontomat nagyin nyomja a babám, és olyan érzés, hogy a melleimet meg rugdosná? Miért?
2. vagyok.
Nekem akkor fáj ha felkelek az ágyból, és járkálok. vagy ha sétálok. Ha fekszem semmi bajom nincs. Sokat fekszem oldalt, mert máshogy nagyon kényelmetlen. De mikor felkelek este pl. pisilni, majd bepisilek annyira fáj. :(
Én is 30 hetes vagyok, és a második babánkat várom. Az első terhességem egészen más volt, szerintem abba, hogy most ilyen nehezen bírjuk a gyűrődést, belejátszik, hogy mostanában iszonyú sok a frontátvonulás, és nagyon szeszélyesen változik az időjárás... Ez a babákat is megviseli, az enyém is többet mocorog, fészkelődik, mint máskor.
Én 3 napja még az ügyeleten is voltam, mert szinte csak fekve tudok létezni... Pedig mindent rendben találtak odabent. Feszülésre, keményedésre én MageB6-ot szedek, megemelt dózisban.
Kitartást minden kismaminak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!