Hogyan történik egy lézeres szőrtelenítés? Mennyi ideig tart? Mennyibe kerül? És lehetséges-e egyáltalán terhesen szemérem dombon és bikini vonalon? Tapasztalatokat írnátok nekem?
Figyelt kérdés
Hormonbeteg vagyok kamaszkorom óta és bármilyen más módszertől ronda szőrtüszőgyulladásaim szoktak lenni intim részeken. Máshol tudom mindennnel szedni, de ott alul sajnos nem, mert már kétszer is a sebészeten kötöttem ki emiatt. És mivel császáros leszek, előzőleg is emiatt fertőződött el a vágás hegem, mert szülés előtt a szeméremdombomon leborotválták és begyulladt a vágás közelében a szőrtüsző. Ezt szeretném elkerülni. Erre a lézeres végleges megoldásra gondoltam, ez nekem olyan klassz dolog lenne. Írjon nekem aki ismeri a vele kapcsolatos infokat!Köszönöm!18hkm2012. márc. 1. 20:53
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2012. márc. 1. 22:31
12/13 anonim válasza:
Drogériàban kaphatóa lufa szivacs, de jó bàrmilyen ici-picit durvàbb testszivacs, a lényeg hogy a szarut leszedje. Àztasd picit fürdés közben, majd finoman dörzsöld a területet.
Krémet ne hasznàlj, tömény vegyszer, àrt a bőrnek és ugyan azt teszi mint a borotva = erősíti a szőrt. Inkàbb gyanta vagy cukorpaszta. Jó eséllyel ha ezt próbàlod, ritkul vagy legalàbbis puhul valamennyit a szőrzeted a szülésig. Van màr speciàlis fazonra kifejlesztett gyanta is ami kíméletesebb. A cukorpaszta pedig kifejezetten érzékeny bőrökrw is javasolt.
13/13 anonim válasza:
Én a Veet depiláló krémmel oldottam meg.Érzékeny bőrűeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!