Ez így noemális szerintetek? Bővebben lent.
Szerintem igen.
Az sztk-s terhesgondozáson is maximálisan ellátott, vállalta a szülésed.
Az én dokim nem mond konkrét összeget a szülésre, viszont csak magánban van terhesgondozása, oda négy hetente kell menni, akkor 10 ezer, a végén heti egy ctg nála, az 5 ezer.
A dokik is tisztában vannak vele, hogy nincs mindenkinek egyforma pénztárcája. A szülésre meghatározta a tarifáját, te ennyiért felfogadtad. Szerintem ez tiszta sor.
A szülésznőnek adhatsz, ha nagyon meg vagy vele elégedve, de egy ajándékcsomagnak is örülnek.
A nővérek...hát, amennyire jók szoktak lenni a szülésznők, olyan ordenárén viselkednek a csecsemősök...
Én a terhességem elejétől magándokihoz jártam. 8e ft volt a terhedgondozás , de minden alkalommal UH-t is csinált.
Én rákérdeztem nála a pénzre, nekem azt válaszolta h Ő nem mond semmit, összeget, mert nem illik. Ő annyit mond hogy 20 és 50e ft között szokott kapni.
Megszültem, lelkiismeretesen bejött, foglalkozott velem. 40e ft-ot adtam neki, a szülésznőknek közösen egy ajándékkosarat, és a Férjem hozott be nekik virágot (amiről nem tudtam).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!