Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez így noemális szerintetek?...

Ez így noemális szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Fogadott nőgyógyászom van,akinél majd szülni is fogok. Nem jártam hozzá terhességem alatt magánrendelésre,csak a sima körzeti rendeléseire amikor hívott,plusz terhesgondozás. 100 ezert ft körüli összeget mondott a szülésre még akkor amikor őt választottam én úgy gondolom ez akár lehet 80 vagy ha nagyon elégedett leszek vele 120 is. 37 hetes vagyok,eddig még egy forintot se kért és én se adtam neki,sőt,szóba se került a pénz téma se az első alkalom óta. Ez rendben van így szerintetek? A szülés után kinek szoktak még pénzt adni,ha csak az orvosom választott. A szülésznőnek is? Amikor kiadják a picit a nővéreknek is?
2013. jún. 19. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem fogadtam orvost és nem kapott senki pénzt, ha nagyon elégedett vagy a szülésznők,csecsemősök munkájával,vegyél nekik ajándék kosarat,annak szoktak örülni!
2013. jún. 19. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem fogadok senkit fel, aki szüléskor humánus, teszi a dolgát, tudása legjavát adja, biztos megérdemel egy ajándékcsomagot vagy pénzt. Részletekben nem gondolkoztam.
2013. jún. 19. 09:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten ilyen válaszokat vártam,hogy nekem nincs választott orvosom,meg,hogy nekem se lesz...stb,hiszen konkrétan megírtam,hogy nekem van,ezzel nem tudok mit kezdeni,a kérdésemre nem kaptam választ. Rengetek hasonló kérdés van itt fent,de ők magánrendelésre is jártak és ott még külön fizettek minden alkalomkor. Én nem járok magán rendelésre,viszont kezdem magam kellemetlenül érezni,hogy nem adtam még neki egy forintot se. Bár előre megmondta,hogy mennyiért vezeti le a szülést,így gondolom nem kell agódnom,szülés után odaadom neki és kész.
2013. jún. 19. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Az sztk-s terhesgondozáson is maximálisan ellátott, vállalta a szülésed.

Az én dokim nem mond konkrét összeget a szülésre, viszont csak magánban van terhesgondozása, oda négy hetente kell menni, akkor 10 ezer, a végén heti egy ctg nála, az 5 ezer.

A dokik is tisztában vannak vele, hogy nincs mindenkinek egyforma pénztárcája. A szülésre meghatározta a tarifáját, te ennyiért felfogadtad. Szerintem ez tiszta sor.

A szülésznőnek adhatsz, ha nagyon meg vagy vele elégedve, de egy ajándékcsomagnak is örülnek.

A nővérek...hát, amennyire jók szoktak lenni a szülésznők, olyan ordenárén viselkednek a csecsemősök...

2013. jún. 19. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a terhességem elejétől magándokihoz jártam. 8e ft volt a terhedgondozás , de minden alkalommal UH-t is csinált.

Én rákérdeztem nála a pénzre, nekem azt válaszolta h Ő nem mond semmit, összeget, mert nem illik. Ő annyit mond hogy 20 és 50e ft között szokott kapni.

Megszültem, lelkiismeretesen bejött, foglalkozott velem. 40e ft-ot adtam neki, a szülésznőknek közösen egy ajándékkosarat, és a Férjem hozott be nekik virágot (amiről nem tudtam).

2013. jún. 19. 11:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Korrekt szerintem. Én havonta 8 ezret hagytam nála, veszélyeztetett voltam, minden kórházi vizsgálat (uh) után megnézte pluszban a leleteimet ott. Ctg-re az osztályára jártam, ezt már az általa ajánlott szülésznő végezte. Császár lett, nem tágultam, amikor látta, hogy 8 óra után nincs változás, nem hagyott szenvedni, nem várta meg, történik-e valami, a szülésznőm végig mellettem volt, indítás volt így nem kelhettem fel. Bent lehetett anyukám és a férjem is végig. Intézte az 1 ágyas szobát a subintenzív után, szabadságán hétvégén is minden nap bejött, ő végezte a záró vizsgálatot is. A férjem a szülés utáni nap kereste meg és adta oda a 100 ezret a szülésznőmnek 30at. A csecsemősöknek még egy köszönöm sem járt volna, egy kivételével, ő kapott egy ajándékcsomagot. A többiek a főnővérrel együtt egy panaszlevelet.
2013. jún. 19. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek, hogy szüléskor adsz neki, erre ezért nem írtunk választ. Tiszta ügy. A többiekről írtam én, hogy ha segítenek, minden további nélkül megérdemli a szülésznő és a csecsemős nővér is.
2013. jún. 20. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem így kijelenteni, hogy mennyit kér a szülésért undorító dolog, én abban a pillanatban váltottam volna! Én magánba járok a dokimhoz, ahol kellett fizetni, mégis szülés után egyik babámmal se akarta elfogadni a pénzt. Most várom a 3. babámat, és még mindig ő az orvosom. nem pénzéhes, és mégis nagyon rendes!!
2013. jún. 20. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!