Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valaki akinek jó volt a...

Volt valaki akinek jó volt a szülése?

Figyelt kérdés

Amióta babát várok, 1 azaz egyetlen ember mesélte azt hogy jó volt a szülés, semmi probléma nem volt. De mindenki csak arról beszél/mesél, hogy mekkora szenvedés, meg fájdalom az egész. Én próbálok ezektől is függetlenül jól hozzáállni, nem a "halálra" készülni! :) Segíthetnétek nekem ebben? Tényleg csak jó dolgokat várok! Rosszat sokat hallottam! :(

36 hkm

2013. máj. 27. 12:51
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szia kismami! :)

Ez attol függ mennyire birod a fájdalmat. Meg milyen lazák odalenn az izmaid. Keggel tornával sokat segíthetsz. És málnalevél teával is ittam, és lépcsözéssel is könnyíthetsz magadon.

:) 18éves vagyok márciusban szültem a kisfiam 4órát vajudtam (megakartam halni mert a gerinc fájdalom mellé még tolo fájások is jöttek, hasmenésem volt, hánytam össze vissza) a padlon fetrengtem míg édesapám kocsival ideért (200kmert tett meg hajnal 1kor és hajnal 4re ért ide, 1óra volt mire Szekszárdi korházat megtaláltuk..na ez másik sztori hogy miért ott meg stb..) fél óra alatt megszültem, érzéstelenítő és fájdalomcsillapító nélkül, VARRATAIM SEM VOLTAK! Isteni volt, én imádtam pocakos lenni (veszélyeztett voltam és még így is) és a szülést is!

NE PARÁZZ LÉGY HIGGADT ÉS MINDEN JÓ LESZ! Ha a babád a kezedbe adják a világ legboldogabbjai közé fogsz tartozni :) Jó egészséget és kitartást!

2013. máj. 27. 17:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem is jó élményként maradt meg bennem a szülés. Szerintem azért is mert előtte lelkileg teljesen felkészültem, megbarátkoztam a gondolattal és elfogadtam. Sokat olvastam a beavatkozásokról és azok nélküli szülésekről és én megbeszéltem mindent a dokimmal, hogy hogyan szeretném. Így is lett, és ez biztonságérzetet adott nekem. Tudom nem ez volt a kérdésed, és mindenki áldja a gátmetszést is, de szerintem jobb megúszni nélküle.
2013. máj. 30. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!