Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor a betegjogi kepviselo...

Ilyenkor a betegjogi kepviselohoz kell fordulni vagy egybol ugyvedhez?

Figyelt kérdés

Amikor bementunk a szuloszobara egybol felvettek az adatokat es hivtak az ugyelete orvost, hogy megvizsgaljon, amig az orvosunk nem ert be.

Rogton elso kerdesuk az volt, hogy adhatnak-e felvilagositast, ha betelefonalnak rokonok, ujsagirok, stb.

Se en, se a ferjem nem egyezett bele. Emellett latogatot sem szerettunk volna fogadni, kikuszobolve a faggatozast, stb.

Megszuletett a lanyunk es par oraval kesobb a ferjem orjongott, hogy az egyik betegapolo felvilagositast adott egy szemelynek telefonon rolam es a gyermekunk allapotarol.

Masnap mar megis volt a hatasa ennek. Nem irnam le, hogy miert dontottunk az anonim elet mellett, de elegge zavaro, hogy az engedelyunk nelkul cselekedtek. Foleg, amikor bele se egyeztunk az informacio kiadasaba.

Akivel elofordult hasonlo, az megirna, hogy hova fordult elsokent?

2013. máj. 25. 22:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Tőlem sem kérdezték meg,hogy adhatnak e infót telefonon vagy bárhogy.

2 papírt írtam alá:az egyik hogy beleegyezem,hogy felvesznek a kórházba,a másik hogy ha életmentésről van szó beleegyezem a műtétbe.Majd mivel császár lett a vége mielőtt átvittek a műtőbe aláírtam hogy beleegyezek az altatásba...

Kérdező:max betegjogi képviselő,ha nem származott ebből károtok.Aki kotyogott kap egy ejnye bejnyét...Szerintem felesleges bojgatni a dolgot.

2013. máj. 26. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!