Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vízben szülés nem árt? Nem...

A vízben szülés nem árt? Nem igazán értem a dolgot.

Figyelt kérdés

Oké, megszüli a babát, de akkor tulajdonképpen ott van totál kitágulva, nyilván nem makulátlanul sérülésmentesen, és akkor ott ül egy kád vízben.. Ez nem árt egy fél perce szült nőnek? Gondlom nem rántja ki senki abban a másodpercben, ahogy a baba már nem "dugaszolja el".

Főleg, ha még a méhlepényt is kivárják ott bent. Nem lehet valami steril, nem? Láttam egy ide belinkelt videót, apuka is ruhástól bemászott a felfújhatós medencébe, aztán ott ölelgették a babát. Nekem ez inkább ijesztő, mint szép, pedig én is úgy vagyok vele, hogy a szülés természetes, ne ragadjunk le a 70-es éveknél, de azért ez a vízben lubickolás frissen szülten ez nekem sok(k).

2013. máj. 25. 03:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát ezt én se tudom hogy jön ide, az ágy, kengyel, meg parancs, hogy nem értem a frissen szülten lubickolás hogy nem okoz gondokat.
2013. máj. 26. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!