Mára vagyok kiírva! Eddig semmi jelét nem mutatja, hogy szeretne megszületni a kisfiunk. Lehet ebből még ma valami?
Nekem semmi jele nem volt, aztán a kiírt napon éjjel elkezdett fájni a hasam, reggelre rendszeresek lettek a fájások, elment a nyákdugó, véreztem picit, bementünk a kórházba, 2 ujjnyira kinyíltam, pedig addig zárva voltam teljesen, még előző nap is, pedig akkor voltam dokinál...
Szóval estére akkor meglett a lányom!
Én egy héttel később szültem a kiírtnál! :) Tudom, hogy már szeretnél túlenni rajta, ilyenkor már minden nehéz :)
én is mindent csináltam de semmi, jól érezte magát a kis lurkó odabent! :)Tudja, hogy mikor van az ő ideje..:)
én egy pénteki napra voltam kiírva, majd keddre volt megbeszélve a következő találka. közben vasárnap este beindult szinte észrevétlenül, ugyanis nem akartam elhinni hogy az az. ittam egy bábateát is-egy dúlával konzultálva erről és hétfőn megszületett a kisfiam, azaz 3 nappal a kiírt után.
sok sikert! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!