Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek? én 21 éves vagyok...

Mit tegyek? én 21 éves vagyok párom 28 és ő már 1-2 éven belül szeretne gyereket de én nem még nem nagyon szeretem őt!

Figyelt kérdés
Már 4 éve együtt vagyunk együtt élünk én megértem hogy ő már szeretne mert korba van de én még nem és ezt ős is megérti de annyira szeretem őt, de alig éltem nem láttam világot szeretnék élni még. Nem bírnék nélküle élni...

2013. febr. 2. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:

"én nem még nem nagyon szeretem őt!

Nem bírnék nélküle élni..." Most mi van? Mi a kérdés?

2013. febr. 2. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? Mondd el neki, amit fentebb írtál, egyrészt hogy képben legyen a te terveiddel is, másrészt egy kapcsolat egyik alapja a normális kommunikáció.

Szélsőséges esetben hozzáteheted, hogy úgyis rossz anya lennél felkészületlenül, s ezt nyilván ő sem akarja...

2013. febr. 2. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell megbeszélni.

Ha szeretitek egymást, meg fogjátok találni a közös utat.

(és remélem a vesszőket is a szövegben - bocs, muszáj volt)

Amúgy honnan tudod, hogy 2 év múlva hogyan érzel majd?

Mi van, ha addigra már akarsz babát? Most előre hová parázol?

2013. febr. 2. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Én pl 2011 nyarán,amikor összeköltöztem a párommal(akkor voltam 21 éves),azt mondtam neki,hogy a lagzink után szeretnék még vagy 1 évig csak kettesben élni vele.Mit adott a Jó Isten??Rá fél évre,azaz 2012 januárjában elkapott az érzés,hogy anya akarok lenni.Megszületett bennem az érzés,hogy szeretnék gyereket.Június 30.ára volt kitűzve az esküvőnk időpontja,és már azt alig bírtam kivárni,holott előtte fél évvel azt mondtam,hogy még nem akarok gyereket.Végül összeházasodtunk Június 30.án és aug. 13.án megfogant a kisfiúnk.És az esküvőnkkor voltam 22 éves a párom pedig 25.Nem tudhatod,hogy mikor születik meg benned is az anyaság érzése!!Május 2.ára vagyok kiírva és már mindketten alig várjuk :)

26+4 hkm

2013. febr. 2. 20:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, kevés átérző ember van szerinted nem beszéltünk erről? Én eddig úgy voltam, hogy egyáltalán nem is szeretnék és ez csak annyira változott, hogy késöbb lehet Kétségbe vagyok esve mert a szakításról beszélünk(mert úgy érzi nincs jövönk) te meg a k@rva vesszőn vagy ki akadva hát köszike ezért jó, hogy "vannak" megértő emberek4 Kösziiiiii
2013. febr. 3. 05:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem akadtam ki a vesszőn, csak szóltam érte.

Ha kiakadtam volna, akkor nem bírt volna nyomdafestéket a dolog.

Amúgy, ha látnál a sorok között, akkor tudnád értelmezni, hogy pont azt írtam amit az utolsó is: hogy 1-2 év múlva simán megváltozhat a véleményed.

2013. febr. 3. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, és azt nem írtad a kérdésben, hogy a szakításon gondolkozik.

Talán, ha ezt a csöppnyi tényt is közlöd, akkor jobban átérzem.

Úgyhogy várhatod a megértést, ha nem vagy képes alaposan leírni, mi bajod.

2013. febr. 3. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,hogy ezt írom,de a párodat is megtudom érteni,mert ő már benne van a korban egy babához,de mivel te még ki szeretnéd magad élni,így nem tud veled tervezni a jövőre nézve,és keres magának egy olyan nőt,aki családcentrikus.Én pl amikor megtaláltam a nagy Ő-t,nem is tudtam elképzelni azt,hogy én ne szüljek neki gyereket.Mert ha te őszintén tiszta szívvel szeretsz valakit,akkor vele tervezed a jövőd és nem azt nézed,hogy jaj neked még bulizni kell,meg szórakozni kell,hanem építgeted a közös jövődet a pároddal!!És eszedbe nem jut a buli meg a kiélés.Úgyhogy én a párodat is megtudom érteni,hogy neked a kiélés fontosabb,akkor hogyan is tudna veled tervezni?!

Én pl a lehető legboldogabb vagyok,hogy a páromat megtudom ajándékozni az élet legnagyobb és legszebb ajándékával,egy gyermekkel!!

Lehet,hogy itt üt vissza az,hogy 7 év korkülönbség van köztetek,mert ő már benne van az időben,te meg fiatal vagy.Hát ezt nektek kell megbeszélnetek,ebben nem tudok segíteni.De mint írtam is,bennem is fél év alatt megszületett az érzés,hogy gyereket akarok,lehet,hogy nálad is így lesz!

A kismama voltam.

2013. febr. 3. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is megértem őt, de én nem bulizni akarok meg ilyesmi hanem egy kicsit élni szegény családból származok félig árva ként 14 éves korom óta melozok mellette sulizok saját magamat tartottam el és még most is melozok 2 helyen is. Eközben idegösszeroppanás depresszió most kezdek kilábalni belőle de nagyon szörnyű éveim voltak..... Én szeretném érezni azt hogy tényleg szeretnék babát de nem jön ez az érzés hiába mondanám hogy szeretnék mikor tudod belülről nem érzed ezt a dolgot hogy hu gyereket szeretnék...félek hogy sose jön el ez az érzés...
2013. febr. 3. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!