Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés probléma! Mi...

Apás szülés probléma! Mi lehet tenni, ha a férjem nagyon be szeretne jönni, én viszont nem szeretném?

Figyelt kérdés

Férjem vallja,hogy neki ez egy élmény lenne...én viszont nagyon nem szeretném,ha bejönne.Nem szeretném,ha olyan állapotban látna,nagyon feszélyezve érezém magam.Nem lennék büszke magamra,félek,hogy megundorodna tőlem (hallottam ilyet).Én ezt valahogy úgy tudom elképzelni,ha valaki úgy bámulna,mintha ülnék a WC-n és...szóval tudom,hogy fura,de nekem nagyon ellenérzésem van ezzel az apás szüléssel kapcsolatban.

Ez csak a nőkre tartozik,szerintem nem kell nézőközönség.

Szerintetek?

2013. márc. 20. 18:31
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Emiatt nagyon nem szeretnék összeveszni vele,nagyon várjuk a babánkat és nagyon szeretjük egymást.De ő valahogy nem érti,hogy ezt miért nem szeretném...
2013. márc. 20. 18:34
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem baromság. és ráadásul ha a fejedhez áll nem is látja semmi szaftosat.

Szerintem nem intimebb, mint amikor kinyalja a puncidat...

Az nem gusztustalan? Ilyen alapon az is az.

És ez egy átszellemült más állapot a férfinak is, a férjem mindkét babánál bent volt. És tényleg egy örök kötelék kettőnk között. :)

2013. márc. 20. 18:36
 3/18 A kérdező kommentje:

hátöö...örülök neki,hogy legalább neked az volt :))

De nekem ez sehogy se fér a fejembe,mondjuk nem akadt ki,amikor mondtam neki,hogy ez nekem nagyon nem klappol,egyébként sok "rosszaságra" kapható vagyok,nade erre...hát ...

2013. márc. 20. 18:42
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Megmondod,hogy ne engedjék be és kész.
2013. márc. 20. 18:42
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Az én bajom az volt, hogy a párom nagyon sokáig nem akart bejönni velem, pedig nekem szükségem lenne rá - legalábbis most úgy érzem. Hát ki segít nekem, ha nem ő? :) Kicsit lásson már szenvedni is, hiszen kettőnk babája lesz. Aztán majd ha ott leszünk lehet, hogy éppen idegesíteni fog a jelenléte, és azt is különösen utálom, ha valaki biztatni vagy vigasztalni próbál.

A terhességem elején ahányszor a lavórt hozta nekem, mikor rámjött a hányhatnék szerintem a szülőszobán sem látna semmi durvábbat... :)

Tegnap voltunk szülésfelkészítőn, és ott is mondták, hogy jó, ha bent van az apuka, mert ha anyuci nincs egészen magánál a fájások miatt akkor apu tudja közvetíteni az orvos kéréseit, tud képviselni téged, meg tudja masszírozni a derekad, stb. Azért több az előnye... :)

2013. márc. 20. 18:45
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Első vagyok. :)

Én, hogy szültem kettőt, szerintem ne zárkózz el teljesen az ellen, hogy bent legyen.

Ha nem akarod, nem kötelező.:)

Beszéljétek meg, hogy a vajúdásnál be mehet, de ha úgy érzed, akkor megkéred, és kimegy, ha jön a finish. :)

Aztán ki tudja hogy alakul.

:)

2013. márc. 20. 18:48
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Igazad van. Nálam bejött és semmi jó nem sült ki belőle, főleg, hogy a végén kiküldték császár miatt. Végignézte ahogy összekakilom, összepisilem, összehányom magam a fájdalomtól. Dőlt belőlem a vér is. Sokan mondják, hogy semmit nem lát belőle a férfi hát ezt nem tudom elképzelni. Engem felültettek, felállítottak, szinte végig szembe voltam vele, egyedül a vizsgálatoknál nem. Nem ment ki, mert látni akarta ahogy kibújik a pici, de sajnos nem ez lett a vége. Nem undorodott meg tőlem, de egy nagyon rossz élmény ez neki.
2013. márc. 20. 18:49
 8/18 A kérdező kommentje:

sajnálom utolsó :(

Na igen,pontosan ezt szeretném elkerülni! Nekem nem hiányzik,hogy nemcsak a férjem,de akár más is ilyen állapotban lásson! Max. persze annak,akinek nagyon muszáj (doki,szülésznő),dehát ugye nekik ez már futószalagszerű...

2013. márc. 20. 18:53
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk egyértelmű, hogy jön. El sem tudja képzelni, hogy egy ennyire kiszolgáltatott helyzetben magamra hagyjon. Az élet, a közös csapat, amit alkotunk nem arról szól, hogy mindig csinik vagyunk egymás előtt, hanem arról, hogy minden megosztunk, amit az élet hoz, jót is, szépet is, kevésbé szépet is. Ha császár lenne, oda is jönne velem. El nem engedné a kezem. És nem azért, mert én kértem rá, hanem mert eredendően benne van a védelmi ösztön. Ez az ösztön lehet a férjedben is. Tudni akarja, mit élsz át, és nem tudja elképzelni, hogy a folyosón ülje végig. Szerintem engedd meg neki, és ha nem esik jól, tartsd meg a kiskaput, hogy kiküldheted, ott és akkor. Adj esélyt az érzésnek, talán minden simán megy majd, nem leszel nagyon rosszul, és közös élmény maradhat mindkettőtöknek.
2013. márc. 20. 18:55
 10/18 anonim ***** válasza:

én egyszer kérdeztem meg tőle, hogy be jön e velem, nem akart, nem erőltettem. viszont nekem kellett a támasz, így anyukámat kértem meg, hogy legyen ott velem. végül nekem is császár lett, de nagyon jó, hogy anyu ott volt, tudott válaszolni a kérdésekre, mikor éppen jöttek a fájások.

közel 16 órát vajúdtam, totál kimerültem, azt sem tudtam mit kérdeznek :)

de teljesen megértem miért nem szeretnéd, hogy bent legyen a férjed...

2013. márc. 20. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!