Szülés utáni szex probléma?
Figyelt kérdés
11 hónapja szültem a 2. babámat, és azóta egyáltalán nem kívánom a szexet, sőt nem is esik jól. Nem szoptatok már. A férjem már elég nehezen viseli.2013. jan. 28. 06:17
1/4 anonim válasza:
Szedd össze magad, mert sokáig nem fogja bírni. Vagy elhagy vagy megcsal.
2/4 anonim válasza:
Ki kell kapcsolódnod! Feltöltődni!
És egyet kell értenem az elsővel, erőt kell venned magadon. Gondolom szereted a férjedet, csak fáradt vagy.
3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
10 hónapja szültem a lányomat, és ugyanígy vagyok, csak nekem az első babám. Eleinte azért nem akartam a szexet, mert fájt, aztán most meg nem is kívánom. Párom folyton azt kérdezi, hogy nem igaz hogy egyáltalán nem akarom, és nem is hiányzik. Pedig nem, vagyis úgy érzem! Estére olyan fáradt vagyok a lányunktól (igazi kis energiabomba), hogy lefekszem, és rögtön ragadnak le a szemeim. Nem tudom mit csinálhatnék... Párom mindig azt mondja nem csalna meg soha, de ezt nem lehet a végtelenségig húzni így :(
Én már kezdtem azt hinni egyedül vagyok ezzel a problémámmal!
4/4 anonim válasza:
Ugyanígy voltam szülés után.A terhességem alatt végig el voltunk tiltva a szextől.Alig vártuk hogy megszüljek.De olyan nehéz szülésem volt hogy tele voltam varratokkal.Nagyon fájt az első próbálkozás így onnantól kezdve nem is kívántam.1-1 alkalommal próbálkoztunk de fájt.Aztán csodák csodája eltelt 1 év és egyik pillanatról a másikra visszajött a vágy és a szex olyan volt mint még soha.(igyekeztünk bepótolni az elmaradott időt:-)Szóval kitartás és még ha nem is kívánod néha-néha vedd rá magad a férjed kedvéért.Előbb-utóbb biztos nálatok is visszaáll minden a régire...sőt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!