Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két héttel missed ab után...

Két héttel missed ab után korai még a szex? Lehet belőle probléma?

Figyelt kérdés
Késznek érzem rá magam, testileg és lelkileg is. Van köztetek olyan, aki esetleg még ettől is kevesebbet várt vagy kb. ennyit? Mik a tapasztalatok? Köszi!
2010. máj. 28. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 hét szextilalmat mondott a dokim missed ab után. Persze, csak ha addigra már nem vérzek.

Így is tettünk, a műtét után 14 nappal együttvoltunk.

Ha nem vérzel, nyugodtan!

És sajnálom. :(

2010. máj. 28. 22:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem, mar nem verzek. Verezni csak 1 napig vereztem, viszont ket hetig barnaztam. Mar az is elmult. Gorcs is csak utana par nappal volt.
2010. máj. 29. 01:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor már nyugodtan mehet a szex.

Én ilyenkor mindennél jobban vágytam a párom közelségére...

Mielőbbi babát nektek!

1. v.

2010. máj. 29. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! Azota mar tul vagyunk rajta es fantasztikus volt. Semmi problema nem volt, nem fajt. Hat mar en is nagyon ki voltam ehezve. :-)
2010. máj. 30. 12:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Neked mikor volt a mutet egyebkent? Azota van mar baba? Probalkoztok?
2010. máj. 30. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Megint én. :)

Nekem tavaly februárban volt a műtét.

Utána kiderült, hogy a pajzsmirigyem alulműködik, néztek vérből TSH-t, ebből derült ki. Azóta gyógyszert szedek rá, és már jó az érték.

3 hónapot pihentünk úgymond, aztán próbálkozni kezdtünk, és a 3. próbás hónapban jött a baba. Nagyon hamar, én meg is lepődtem, bár addig is minden mensi kínszenvedés volt és bőgős..., de az előző babára, akivel elvetéltem, 11 hónapot kellett várnunk, hozzá képest gyorsan jött a mostani.

Szeptemberben fogant, és tegnapra voltam kiírva, 40 hetes vagyok. A méhszájam már 2 ujjnyira nyitva van, bármikor megindulhatnak a fájások. Nagyon várom már, hogy megláthassam... A nemét nem árulta el, mindig összecsukta a lábait, úgyhogy tényléeg nem tudunk róla olyan sokmindent, de majd talán ma éjszaka, vagy holnap.... :)

Kitartás Nektek is!

Én ovutesztet használtam a 3. próbás hónapban, az bejött. Csak a pozitív napon voltunk együtt, se előtte, se utána, de 12 nap múlva már a terhesteszt is pozitív volt!! Vateráról rendeltem (azt hiszem, 20 db-ot, nagyon olcsón), és a 9. naptól csináltam (hogy biztosra menjünk, nehogy lemaradjunk), amíg pozitív nem lett.

Ilyen gyors babásodást kívánok Neked is!

Üdv.

2010. máj. 31. 18:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Huha! Akkor egy kalappal nektek! Elore is gratulalok! Lehet ezt mar el sem tudod olvasni.

En a 7 honap alatt (amig probalkoztunk) minden honapban haszanaltam ovu tesztet, digitalisat. Ebbol vagy ketszer nem volt peteeresem vagy csak elmulasztottam. Mi voltunk egyutt aznap is mikor pozitiv lett a teszt meg utana is, de egyik sem volt be, hanem egyszer volt olyan, hogy ugy alakult, hogy csak a pozi ovu teszt elott 4 nappal voltunk egyutt kb. es az valt be. Ki gondolta volna? Na most mar tudjuk, hogy elotte es nem aznap vagy utana kell egyutt lenni. Legalabbis esetunkben. :-) Mondjuk olyan is volt, hogy este voltunk egyutt es reggel pozitiv volt a teszt, de az sem jott be.

2010. jún. 1. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Aznap, mikor utoljára írtál, már derékfájásom volt, éjjel 4-kor bementünk a kórházba, és reggel fél 8-kor megszületett a kisfiam! :))

Az ovutesztet mindig ugyanabban az időben csináld, és csak délután. Valamikor este 5-7 között.

Sok sikert, jelezz, ha van valami, valaki! :)

2010. jún. 5. 23:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Gratulalok! Mazlista! :-)
2010. jún. 6. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!