Két héttel missed ab után korai még a szex? Lehet belőle probléma?
Nekünk 2 hét szextilalmat mondott a dokim missed ab után. Persze, csak ha addigra már nem vérzek.
Így is tettünk, a műtét után 14 nappal együttvoltunk.
Ha nem vérzel, nyugodtan!
És sajnálom. :(
Akkor már nyugodtan mehet a szex.
Én ilyenkor mindennél jobban vágytam a párom közelségére...
Mielőbbi babát nektek!
1. v.
Megint én. :)
Nekem tavaly februárban volt a műtét.
Utána kiderült, hogy a pajzsmirigyem alulműködik, néztek vérből TSH-t, ebből derült ki. Azóta gyógyszert szedek rá, és már jó az érték.
3 hónapot pihentünk úgymond, aztán próbálkozni kezdtünk, és a 3. próbás hónapban jött a baba. Nagyon hamar, én meg is lepődtem, bár addig is minden mensi kínszenvedés volt és bőgős..., de az előző babára, akivel elvetéltem, 11 hónapot kellett várnunk, hozzá képest gyorsan jött a mostani.
Szeptemberben fogant, és tegnapra voltam kiírva, 40 hetes vagyok. A méhszájam már 2 ujjnyira nyitva van, bármikor megindulhatnak a fájások. Nagyon várom már, hogy megláthassam... A nemét nem árulta el, mindig összecsukta a lábait, úgyhogy tényléeg nem tudunk róla olyan sokmindent, de majd talán ma éjszaka, vagy holnap.... :)
Kitartás Nektek is!
Én ovutesztet használtam a 3. próbás hónapban, az bejött. Csak a pozitív napon voltunk együtt, se előtte, se utána, de 12 nap múlva már a terhesteszt is pozitív volt!! Vateráról rendeltem (azt hiszem, 20 db-ot, nagyon olcsón), és a 9. naptól csináltam (hogy biztosra menjünk, nehogy lemaradjunk), amíg pozitív nem lett.
Ilyen gyors babásodást kívánok Neked is!
Üdv.
Huha! Akkor egy kalappal nektek! Elore is gratulalok! Lehet ezt mar el sem tudod olvasni.
En a 7 honap alatt (amig probalkoztunk) minden honapban haszanaltam ovu tesztet, digitalisat. Ebbol vagy ketszer nem volt peteeresem vagy csak elmulasztottam. Mi voltunk egyutt aznap is mikor pozitiv lett a teszt meg utana is, de egyik sem volt be, hanem egyszer volt olyan, hogy ugy alakult, hogy csak a pozi ovu teszt elott 4 nappal voltunk egyutt kb. es az valt be. Ki gondolta volna? Na most mar tudjuk, hogy elotte es nem aznap vagy utana kell egyutt lenni. Legalabbis esetunkben. :-) Mondjuk olyan is volt, hogy este voltunk egyutt es reggel pozitiv volt a teszt, de az sem jott be.
1. vagyok.
Aznap, mikor utoljára írtál, már derékfájásom volt, éjjel 4-kor bementünk a kórházba, és reggel fél 8-kor megszületett a kisfiam! :))
Az ovutesztet mindig ugyanabban az időben csináld, és csak délután. Valamikor este 5-7 között.
Sok sikert, jelezz, ha van valami, valaki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!